PDL, în căutarea celui mai bun candidat la prezidențiale
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp
flutur
flutur

Partidul Democrat Liberal are "responsabilitatea şi obligaţia" de a identifica "cel mai bun" candidat pentru alegerile prezidențiale din 2014, a declarat, marți, secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, precizând că viitorul candidat ar trebui să fie din partea dreaptă şi centru-dreapta a politicii româneşti. 

Întrebat dacă PDL caută un candidat la prezidenţiale, Gheorghe Flutur a spus că democrat-liberalii au ,,responsabilitatea şi obligaţia" de a găsi cel mai bun candidat pentru această funcţie. ,,Evident că PDL are această responsabilitate în perioada următoare şi vom vedea când vom stabili un calendar şi pentru aşa ceva. După părerea mea, trebuie stabilite criteriile mai întâi şi după aceea găsită o formulă pentru că într-adevăr 2014 nu este foarte departe şi este obligaţia noastră să găsim şi cel mai bun candidat pentru prezidenţialele din 2014", a răspuns secretarul general al PDL, citează NewsIn.

Totodată, întrebat dacă acest candidat ar trebui să fie din PDL, senatorul a evitat un răspuns clar, susținând: ,,Vom vedea. Deci nu vreau să emit astăzi ipoteze. Trebuie să fie din partea dreaptă şi centru-dreapta a politicii româneşti", a precizat PDL-istul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel