PDL: Cine sunt primii înscriși în cursa internă pentru prezidențiale
Autor: Covrig Roxana | Publicat pe: 11 oct 2013, 09:02
WhatsApp
pdl2
pdl2

Un lider PDL a făcut, joi seară, un anunț surpriză. Este vorba despre Cătălin Predoiu, care a declarat că se înscrie vineri în cursa internă pentru a fi candidatul PDL la prezidențiale. Prim-vicepreședintele PDL a precizat că s-a mai înscris o femeie în cursa internă, însă nu este cunoscută.

Cătălin Predoiu a spus hotărât: "Da, mâine (vineri - n.r.) mă voi înscrie în cursă internă din PDL pentru prezidențiale. E o cursă care începe imediat ce candidaturile vor fi validate și va dura până în jur de 15 decembrie. E o cursă care va desemna acel candidat care poate să înfrângă un contracandidat al stângii. PDL face un efort fără precedent, e primul partid care nu stabilește candidatul la masă verde, într-un birou. E primul partid care dă dovadă de curaj".

Prim-vicepreședintele PDL a subliniat că, deși decizia era de așteptat, pentru că a avut o discuție cu Vasile Blaga, președintele PDL încă nu fusese anunțat în momentul în care a făcut declarația la Digi 24.

Cu privire la Mihai Răzvan Ungureanu, devenit între timp candidat al Forței Civice la prezidențiale, Predoiu a precizat că dacă FC ar fuziona prin absorbție cu PDL, MRU s-ar putea înscrie în cursa internă a PDL pentru alegerile din 2014.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?