Pavel Popescu (PNL Sector 4) i-a întors spatele lui Orban şi îl susţine pe Cîţu
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Pavel Popescu
Facebook Pavel Popescu
Pavel Popescu, preşedintele PNL Sector 4, i-a întors spatele lui Ludovic Orban şi îl susţine Florin Cîţu la şefia partidului. Surse din partid afirmă chiar că acesta a trecut la excluderea din filială a membrilor pro-Orban, pentru a creşte susţinerea în tabăra lui Florin Cîţu. 

Unul dintre membrii excluşi din filială este chiar consilierul local Robert Florea, ales viceprimar al Sectorului 4, arată PSNews. Pavel Popescu a fost chiar acuzat şi de şantaj de către Bianca Medruţ, un alt membru al PNL Sector 4. 

VEZI Scandal în PNL Sector 4. Pavel Popescu, acuzat că îşi dă afară adversarii, sub pretextul că scapă de "oamenii lui Orban"

"În accepțiunea președintelui PNL Sector 4, Pavel Popescu, am ales tabăra greșită sau pierzătoare. Presiunile în cadrul organizației sunt cauzate de faptul că președintele susține alt candidat, în persoana lui Florin Cîțu, iar restul oamenilor din conducerea filialei Sector 4 îl susțin pe actualul președinte PNL, Ludovic Orban. Am fost invitată în biroul lui Pavel Popescu, să discutăm. Mi-a adus în vedere faptul că trebuie să îmi asum o poziție, iar consecințele vor fi pe măsura alegerii mele. Lucrez într-o companie de stat. Acest loc de muncă l-am obținut pe merit. Am fost anunțată, de către președintele Pavel Popescu: 'Lucrurile se vor schimba în cadrul companiei și vei avea nevoie de mine. Dacă vei vota împotriva mea, nu vei avea niciun viitor politic sau mai bine stai acasă.' Acestea sunt doar câteva dintre replicile pe care mi le-a adresat. Nu am de ce să mint, mi-am făcut curaj să expun public ceea ce trăiesc din 30 mai până-n prezent. M-am alăturat colegilor care și-au expus public povestea în cadrul căreia au împărtășit prin ceea ce trec.", a declarat Bianca Medruț, membru PNL Sector 4. 

Conform surselor din partid, tabăra Cîţu din partid recurge la astfel de metode din teama că ar putea pierde alegerile şi implicit, şi-ar putea pierde locurile pe scena politică. 

Congresul PNL va avea loc pe 25 septembrie, iar Ludovic Orban şi Florin Cîţu sunt momentan singurii candidaţi care şi-au anunţat dorinţa de a fi preşedintele PNL în următorii ani. De altfel, premierul Florin Cîţu este încrezător că va avea câştig de cauză şi a anunţat, în Parlament, că deja a tranşat lupta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel