Paula Seling, secretul unui păr demn de invidiat. Cum reușește să-l mențină atât de lung și sănătos / video
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Paula Seling
Paula Seling
Paula Seling are un păr demn de invidiat. 

Paula Seling a fost invitata Georgianei Ioniță în emisiunea Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News, acolo unde a dezvăluit care este ritualul ei de frumusețe și cum își îngrijește părul.

Paula Seling își menține, de ani de zile, o lungime a părului impresionantă. Naturală, mereu impecabilă, artista mărturisește că secretul părului ei lung și sănătos ar fi tocmai simplitatea. Mai exact, ea nu își vopsește niciodată părul, are grijă să îl hidrateze și are un întreg ritual atunci când în usucă.

„Mă bucur că dă roade, de ani de zile. Era o vorbă, că la noi în Maramureș e „musai să ai părul lung și strălucitor”. Bunica mea a avut părul lung toată viața ei și era important să îl mențină sănătos. Eu am constatat că este foarte important, dacă poți, să nu îl vopsești, iar dacă îl vopsești, să fii foarte blând cu el. Iar atunci când îl speli, să îi aplici mască sau balsam. Eu fac asta de fiecare dată. Simt diferența dacă nu am un balsam competitiv sau o mască competitivă, pentru că începe să se electrizeze și să se rupă ușor, se lipește de toate cele, mai ales iarna. Și atunci, îi aplic aceste măști sau balsam, care neapărat trebuie să fie foarte hidratant.

Îl perii cu o perie specială, destul de rară, cu balsamul în el. După aceea nu mă mai ating cu perii de el, decât cu un anumit tip de perie, cu trei rânduri de păr, nu e natural părul, pentru că nu folosesc păr natural, dar este foarte fin și se descâlcește ușor părul. Fiind un păr foarte lung, trebuie periat, dar cu atenție. Și niciodată nu îl bruschez, îl perii de la vârf spre rădăcină, ușor, ușor. Niciodată nu fac asta pe grabă pentru că se rupe. Este o preocupare, o grijă în plus  pe care o am și m-am obișnuit așa. E pe termen lung, adică nu se vede de la o zi la alta, sau de la o lună la alta, ci se vede în timp. Așa cum îți tratezi părul, așa te va răsplăti și el”, a declarat Paula Seling în emisiunea Oracolul vedetelor, de la Spectacola și DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel