Paula Iacob: Este o rușine pentru Justiție
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Avocatul Paula Iacob spune  că decizia magistraților de la Tribunalul Constanța, referitoare la respingerea cererii de întrerupere a pedepsei lui Gigi Becali,  nu este altecva decât o bătaie de joc la ideea de dreptate, de lege și de dreptul la sănătate a unui om.

"La vârsta pe care o am, pot să spun, că dacă de la 16 ani am îmbrățișat această știință a dreptului care ne permite să profesăm nouă avocaților, judecătorilor și procurorilor, este pentru prima dată când regret că am îmbrățișat această profesiune și îmi este rușine că un jurist care are aceeași pregătire sau mai bună ca a mea a putut să dea o soluție în care să încalce în picioare legea și gândirea legiuitorului", a declarat avocatul Paula Iacob.

"Este scandalos acest mod de comportare în care un judecător, mă îndoiesc că a terminat o facultate de medicină, mă îndoiesc că are un titlu de supermedico-legal. Domnul sau domul judecător care a dat această soluție știe mai mult. Este o rușine pentru ideea de dreptate  și de Justiție", a mai spus Paula Iacob.

"Să-ți bați joc de ideea de dreptate, de lege și de dreptul la sănătate și la viață a unui om, asta nu are voie să o facă niciun judecător. Au dreptul suprem de a hotărî asupra  oamenilor, dar nu au dreptul extrem de a ucide oamenii. Asta nu dă nimeni dreptul unui judecător", a mai spus avocatul Paula Iacob.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel