Paul Lambrino ar fi fugit în Portugalia pentru a scăpa de închisoare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Paul Lambrino
Paul Lambrino
Paul Lambrino, condamnat la trei ani și patru luni de închisoare cu executare, în dosarul Ferma Băneasa, ar fi fugit în Portugalia.

Paul Lambrino nu a fost găsit acasă, în momentul în care au venit polițiștii pentru a-l ridica de la domiciliu. Soția sa nu a vrut să făcă niciun fel de declarații.

Acesta ar fi fugit în Portugalia pentru a scăpa de închisoare și ar urma să fie dat în urmărire, potrivit unor surse citate de Antena 3. Inițial, s-a vorbit despre faptul că acesta s-ar afla în Italia. 

Truică a fost deja arestat

În același dosar, a fost condamnat și omul de afaceri Remus Truică la șapte ani de închisoare și a fost deja arestat.

"La data de 17 decembrie a.c., polițiștii Stațiunii Snagov au pus în aplicare un Mandat de Executare a Pedepsei Închisorii, emis la data de 17.12.2020, de către Curtea de Apel Brașov, pe numele unui bărbat, în vârstă de 50 de ani, condamnat la 7 ani închisoare cu executare, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de influență, spălare de bani și complicitate la infracțiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice.", se arată într-un comunicat al IPJ Ilfov. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel