Paul Brummell, primele declarații după întâlnirea cu Tudorel Toader
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Ambasadorul Marii Britanii la București, Paul Brummell, a ieșit de la întâlnirea cu ministrul Justiției, Tudorel Toader. Paul Brummell a făcut declarații în limba română. El a precizat că a cerut permisiunea de a veni la Ministerul Justiției, iar Tudorel Toader a aprobat-o. 

”Am discutat despre Brexit şi am subliniat că după ieşirea Marii Britanii din UE, vrem în continuare o colaborare strânsă. Guvernul din UK a publicat un document care conţine nişte idei despre colaborare, dar aceasta trebuie să aibă un mecanism precis”, a spus ambasadorul Marii Britanii. 

Totodată Paul Brummell a precizat, întrebat fiind: ”Am discutat şi despre modificările propuse şi ţine de România să decidă ce fel de justiţie se va institui. Am apreciat foarte mult că România are o instituţie precum DNA, şi punctul nostru de vedere este că orice modificare care are scopul de a întări sistemul de drept în România este binevenită”. 

”Domnul ministru Tudorel Toader a explicat scopul modificărilor. Acestea au ca scop întărirea sistemului de luptă împotriva corupţiei. Ministrul a explicat că deja sunt în curs de analizare propunerile şi a subliniat că România îşi doreşte aceste schimbări” a mai spus Brummell. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel