Paul Anka și "Vinul lui Dinescu" printre ofertele de la Vanghelion
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp

Interpreții Paul Anka și Amir Diab sunt invitații speciali ai Vanghelion-ului de  la Romexpo, eveniment ajuns la cea de-a XI-a ediție, pe scenă fiind prezenți și artiști în vogă din România, a anunțat Marian Vanghelie.

"Cei mai buni cântăreți români vor cânta în acest an la Romexpo. În fiecare an am căutat să aducem și în România artiști consacrați care nu au venit niciodată sau au venit de puține ori. Consider că Revelionul de la Romexpo este un Revelion pentru români și al românilor", a afirmat Vanghelie într-o conferință de presă.

 Primarul sectorului 5 a precizat că, până în prezent, biletele au fost vândute în proporție de 60%, dar s-a declarat convins că vor fi epuizate până în ultima zi a anului. Prețul unui bilet este de 100 lei. Biletele au fost puse în vânzare prin intermediul sindicatelor, caselor de pensii, direcției sociale din cadrul Primăriei sectorului 5 și al instituțiilor publice.

 Programul Revelionului de la Romexpo va începe la ora 20,00 și se va încheia la 6,00. Pe scenă vor urca artiști precum Alex Velea, Pepe, Puya, Connect-R, Smiley, Loredana, Antonia, Ștefan Bănică Jr., Voltaj, Irina Loghin, Maria Cârneci, Mandinga.

 Invitatul special al Revelionului organizat de Primăria sectorului 5 va fi Paul Anka, "unul dintre titanii muzicii internaționale", după cum l-a anunțat primarul Marian Vanghelie. De asemenea, după ora 23,00 va urca pe scena de la Romexpo Amir Diab, "unul din cei mai buni cântăreți de muzică orientală".

 Potrivit lui Vanghelie, meniul de Revelion va fi unul bogat și variat, care va cuprinde patru feluri de mâncare și desert, două sticle de vin ("Vinul lui Dinescu" și vinul "Vanghelion 2014") și tradiționala sticlă de șampanie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel