Data actualizării:
Data publicării:

Patru copii, grav răniți după ce cablul unei tiroliene s-a rupt. Un copil va fi transportat cu elicopterul /video

Autor: Andreea Deaconescu | Categorie: Stiri
WhatsApp
FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres
Potrivit primelor informații, 4 copii au fost grav răniți în urmă cu puțin timp după ce au căzut de la înălțime. Cablul unei tiroliene s-a rupt.

Update:

„La data de 9 iulie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Hațeg au fost sesizați, prin intermediul S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că într-un parc de agrement din localitatea Sânpetru, județul Hunedoara, patru copii ar fi căzut de pe o tiroliană aflată în  incinta parcului. 

Poliţiştii ajunși la fața locului au constatat faptul că patru copii, cu vârste  cuprinse între 7 și 12 ani, în timp ce se aflau în incinta  parcului, însoțiți de către părinți, ar fi căzut  de pe o tiroliană de la aproximativ 3 m.

Victimele au fost preluate și transportate de către echipajele medicale la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. 

În cauză, polițiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”, a transmis IPJ Hunedoara, într-un comunicat de presă.

-----------------------------------------------------------

Știrea inițială:

Recent, într-un parc din Hunedoara, a avut loc un accident în urma căruia patru copii, doi băieți și două fete, au suferit diverse traumatisme după ce au căzut de la înălțime.

"În urmă cu puțin timp, în parcul Dinosaur World Transylvania, a avut loc un accident în urma căruia patru minori, doi băieți și două fete, au suferit mai multe traumatisme prin cădere de la înălțime", precizează un reprezentant al Serviciul Județean de Ambulanță Hunedoara.

"Din primele informații, s-a rupt cablul tirolienei, iar cei doi au căzut de la o înălțime de 2-2,5 m. Intervenția medicală este asigurată de către serviciul de ambulanță Hunedoara.

Un minor de 7 ani va fi transportat cu elicopterul la Spitalul Județean din Hunedoara. Dintre ceilalți trei, 2 vor merge la spitalul din Deva. Un altul va merge la spitalul din Hunedoara", mai adaugă acesta.

***

Potrivit informațiilor regăsite pe site-ul parcului, pentru a ajunge la Parcul Dinosaur World Transylvania, vizitatorii pot urma drumul dintre Sânpetru și Sibișel, localități aflate în proximitatea Râului de Mori.

Parcul este deschis de marți până duminică, între orele 10:00 și 20:00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel