România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Publicat pe: 22 oct, 11:00
Patriciu Achimaș-Cadariu la interviurile DC News și DC Medical. Sfaturi de neratat
Foto: Agerpres
Prof Dr Patriciu Achimaș-Cadariu vine la Interviurile DC News și DC Medical de la ora 14.00 pentru a discuta despre noutățile dezbătute la Forumul de OncoGinecologie, desfășurat recent la Cluj-Napoca.

Forumul de OncoGinecologie, organizat de Societatea  Română de Chirurgie și Oncologie Ginecologică, desfășurat recent la Cluj Napoca, a ajuns la a treia ediție. Prof dr Patriciu Achimaș Cadariu va vorbi despre problemele pe care le ridică patologia oncoginecologică în România, mai exact despre cancerele de sân, de col uterin, de ovar.

Care este prevalența lor în România, cum se pot feri femeile de aceste boli, care sunt semnele și simptomele care arată apariția lor, de tratamente au la îndemână medicii în lupta cu aceste tipuri de cancer, ce se poate face în materie de prevenție la nivel național și ce investiții trebuie făcute pentru a trata modern astfel de patologii, sunt doar câteva dintre lucrurile pe care le vom afla de la invitatul jurnalistului Val Vâlcu. 

Emisiunea va fi transmisă simultan pe DC News și DC Medical, simultan, de la ora 14.00, pe paginile de Facebook și canalele de Youtube, dar și pe DC News TV. 

 

 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro