Paște fericit! Mesaje de Paște Catolic 2021. Urări pe care le poţi trimite familiei, prietenilor și colegilor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
DCNews a pregătit o listă cu cele mai frumoase mesaje pe care le puteți trimite celor dragi cu ocazia Paștelui Catolic, sărbătorit în acest an pe 4 aprilie.

1. Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, fericire şi multă iubire. Paşte fericit!

2. Christos a înviat! Căldură în suflet, familie reunită, sentimente împărtășite, satisfacție maximă și bafta la ciocnit… ouă!

3. Un iepuraș tare drăgălaș a ieșit în cale cu viteză mare și-ți urează neîncetat să ai Paște Minunat. Christos a Înviat!

4. Așa cum Iisus învie mereu, și speranța trebuie să renască de fiecare dată! Christos a înviat!

5. O singură dată pe an e Paştele. O zi specială, îmbogăţită de aroma bucatelor tradiţionale şi parfumul florilor de primăvară şi al tău! Paşte fericit!

6. Paște mielul fericit, oul șade înroșit, de rușine s-o scumpit, iar iubitul iepuroi să v-aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc și spor la toate.

7. Iepuroiul nu mai vine. A aflat din Parlament că e criză în buget. Aşa că s-a îmbătat ca să nu fie crizat! PAȘTE FERICIT!

8. Iisus a fost un crin printre spini, iar tu, prin dragostea lui, ai devenit un crin printre crini. Christos a înviat!

9. E atâta lumină în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să intre în casa sufletului tău şi te vei simţi cu adevărat împlinit.

10. Aş vrea să petrecem Paştele împreună. Deşi ştiu că nu e posibil, îţi voi fi alături cu sufletul şi fie ca speranţa Învierii să mi te aducă aproape în curând! Paşte fericit!

VEZI ȘI: Galerie foto impresionantă de Sfintele Paști. Cele mai frumoase idei pentru a-ți decora casa

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel