Urmărește emisiunea live
Păsărilor flamingo roz le creşte cheful de împerechere când aud vocea lui Barry White
Data publicării:
Autor: Brinzica Ioana
WhatsApp
08160737891958569
08160737891958569

Vocea senzuală a lui Barry White ajunge la inima multor ascultători, dar, mai curios, şi la urechile păsărilor flamingo roz. Conducerea unei grădini zoologice din Sussex, dezamăgită că păsările flamingo roz nu se înmulţesc, au încercat o metodă deosebită pentru a le încuraja să se împerecheze.

În locul în care se află păsările au fost difuzate melodii de-ale lui Barry White, printre care 'I Can't Get Enough of Your Love'. Rezultatul a fost încurajator, păsările flamingo roz reuşind în cele din urmă să aibă un pui. A fost o naştere excepţională fiindcă nu s-a mai născut niciunul în grădina zoologică din 2009. ”Suntem încântaţi de progresele făcute de păsările flamingo roz din grădina noastră. Am avut şansa să fiu acolo când a eclozat oul. Paznicii şi cu mine am fost foarte bucuroşi să vedem cu a ieşit din ou micuţul flamingo roz sub ochii părinţilor lui”, a declarat directorul grădinii zoologice.

Coincidență sau nu, în curând s-ar putea naşte alţi mici flamingo fiindcă s-au găsit alte patru ouă în spaţiul rezervat păsărilor, încântate probabil de vocea suavă a lui Barry White, potrivit Metro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel