Pasagerii unui avion au scăpat cu viaţă după ce aeronava s-a rupt în două
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
accident avion
accident avion

Avionul venea de la New York, transporta 157 de pasageri şi şase membri ai echipajului. Nava s-a prăbuşit şi s-a rupt în două pe aeroportul din Guyana, dar nimeni nu a murit. În schimb, există mai mulţi răniţi, care însă nu au leziuni grave şi sunt trataţi la un spital local.

Un avion care venea de la New York cu 163 de persoane la bord s-a prăbuşit şi s-a rupt în două pe aeroportul din Georgetown, Guyana, dar nu s-a înregistrat niciun deces, potrivit BBC News, citat de realitatea.net.

În schimb, există mai mulţi răniţi, care însă nu au leziuni grave şi sunt trataţi la un spital local.

Avionul, un Boeing 737-800 aparţinând companiei Caribbean Airline, a depăşit pista la aterizare pe aeroportul internaţional Cheddi Jagan, din cauza ploii. La bord avea 157 de pasageri şi şase membri ai echipajului.

Accidentul s-a petrecut în cursul nopţii, la ora locală 1.32.

Preşedintele din Guyana a spus că, din fericire, avionul s-a oprit la buza unei prăpastii de 61 de metri, altfel ar fi fost probabil un bilanţ de zeci de morţi.

O femeie a relatat că în momentul aterizării s-a auzit un zgomot puternic şi toată lumea a început să ţipe şi să se roage. Soţul ei a deschis uşa pentru evacuare de urgenţă şi pasagerii au început să coboare. Alţii au fost ajutaţi să iasă din epavă ulterior de echipele de salvare.

O altă femeie a povestit că un taxi a reuşit să ajungă la avion înainte de sosirea echipelor de salvare şi taximetrisul i-a cerut bani ca să o ducă înapoi la terminalul aeroportului.

Compania Caribbean Airlines, deţinută majoritar de Trinidad-Tobago, nu are o istorie de incidente grave de siguranţă a zborului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel