Partidul Verde şi Partidul Ecologist Român cresc în intenţia de vot a românilor
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
vot
vot

Partidul Verde și Partidul Ecologist cresc în intenția  de vot a romînilor, acestea ajungând la 4 la sută din voturi, foarte aproape de pragul intrării  în Parlament.

Partidul Verde, membru al Verzilor Europeni, mulţumeşte românilor pentru încrederea pe care au arătat-o mişcării verzi-ecologiste la cel mai recent sondaj CCSB din iulie 2011. Opţiunea românilor este clară: românii vor în Parlamentul României un partid verde-ecologist curat, independent de alte forţe politice, se arată într-un comunicat.

Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri, Partidul Verde împreună cu PER ar obţine 4% din voturi, foarte aproape de pragul electoral. Creşterea constantă în sondaje a Partidului Verde este dovada faptului că românii cer o alternativă la actualele partide parlamentare.

Vicepreşedintele PV, Ovidiu Iane, fostul candidat PER la alegerile prezidenţiale din 2009 apreciază că “românii s-au săturat de această clasă politică, de aceleaşi figuri politice, de aceeaşi oameni care administrează România de 20 de ani. În condiţiile actualei crize economice şi financiare, România are nevoie urgent de o alternativă serioasă şi competentă.”

Prim-vicepreşedintele PV, Toni Momoc, subliniază faptul că „Partidul Verde, singurul partid ecologist din România membru al verzilor europeni, face încă o dată apel la raţionalitatea tuturor forţelor ecologiste să înţeleagă momentul istoric prin care trece România. Este momentul ca PER să raspundă invitaţiei noastre de fuziune pentru ca împreună să prezentăm românilor programul comun pentru o dezvoltare durabilă a Romaniei.”

Preşedintele executiv al PV, Mugur Mihăescu, solicită partidelor din zona verde “să pună înaintea intereselor de partid, interesul României şi al cetăţenilor români: în acest moment mai importantă decât reconstrucţia mişcării verzi este reconstrucţia României. PER trebuie să vină alături de Partidul Verde şi de societatea civilă ecologistă pentru a oferi românilor un program şi o administraţie capabilă să scoată România din impasul economic şi financiar în care se află.”

“Ieşirea României din criza socială, economică şi de mediu în care se află va fi posbilă doar atunci când oamenii obişnuiţi, membrii societăţii civile, tehnicieni, experţii, oameni de afaceri se vor alătura demrsului nostrum. Politica se poate face altfel doar cu altfel de oameni decât cei care conduc România de 20 de ani”, concluzionează secretarul general al PV, Silviu Dumitru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel