A început construcția la ParkLake Plaza. Când va fi inaugurat
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

După doar trei luni de la inaugurarea singurului mall din Capitală construit în perioada de criză, Promenada, constructorii demarează lucrările la un nou centru comercial, ParkLake Plaza, menit a completa vidul spaţiului de retail din zona de est a Bucureştiului. Centrul comercial din Titan reprezintă o investiţie de 180 de miloane de euro şi este programat pentru deschidere în 2016.

Potrivit Adevărul, construirea unui nou mall în București începe astăzi.

Compania portugheză Sonae Sierra, specialistul internaţional în centre comerciale, împreună cu grupul de investiţii irlandez Caelum Development, lider pe piaţa est-europeană a dezvoltatorilor imobiliari, au încheiat un acord de tip joint-venture 50:50 pentru dezvoltarea ParkLake Plaza în sectorul 3, în partea de est a Bucureştiului.

 Noul centru comercial va oferi servicii de retail de înaltă calitate în aproximativ 200 de unităţi, inclusiv diferite facilităţi pentru sport şi divertisment. Design-ul unic, conceput cu o atitudine responsabilă faţă de mediul înconjurător, se află în armonie cu Parcul Titan, scrie parklakeplaza.ro.

ParkLake Plaza va include o zonă de restaurante internaţionale cu peste 20 de unităţi, un multiplex Cinema City cu 16 săli, un hypermarket Cora cu o suprafaţă de 15.000 metri pătrați, Pure Fitness, Flanco, Douglas, Zara Home şi o vastă ofertă de magazine vestimentare (H&M, Mango, Zara, OYSHO, Pull & Bear, Stradivarius, Massimo Dutti, Bershka). Centrul va oferi 2.700 de spaţii de parcare la subsol şi o varietate distinctă de activităţi de timp liber şi sporturi aflate în legătură cu parcul.

„Începerea lucrărilor pe şantier este un pas important în dezvoltarea ParkLake şi suntem încrezători că vom oferi bucureştenilor o experienţă inovatoare de cumpărături în 2016. ParkLake este un proiect important pentru ambii parteneri ai Joint Venture-ului şi ne bucurăm să putem aduce pe piaţa românească atât know-how-ul, cât şi experienţa internaţională a celor două companii”, a afirmat Ingo Nissen, Managing Director, Responsabil pentru dezvoltare în România a firmei Sonae Sierra.
Noul centru comercial va fi proiectat în conformitate cu Sistemul de Management al Mediului al Sonae Sierra, îndeplinind astfel cele mai riguroase şi provocatoare cerinţe de calitate, în special în ceea ce priveşte confortul, siguranţa şi protecţia mediului. Proiectul ParkLake Plaza va adopta cele mai moderne soluţii de protecţie a mediului care au ca scop reducerea utilizării de apă şi energie electrică. Joint-venture-ul va realiza un centru comercial care îmbină shopping-ul, cultura şi activităţile de timp liber cu cele mai noi soluţii de siguranţă, mentenanţă şi echipament de management, precum şi o atenţie specială acordată confortului clienţilor, chiriaşilor şi comunităţilor în cadrul cărora se află.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel