Urmărește emisiunea live
Părinții fetiței de la Iași, abuzată de olandez: A urcat în mașină și a urmat un coșmar
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Olandez-Iasi_trecere_pietoni
Olandez-Iasi_trecere_pietoni
Cazul pe care nu reușesc de trei ani să-l rezolve anchetatorii din Moldova pleacă de la reclamația făcută de părinții unei fetițe dintr-o comună de lângă Iași. Astăzi, părinții au oferit detalii cu privire la abuzul la care a fost supusă fiica lor. 

Copila se întorcea acasă de la un magazin din localitate când bărbatul a ademenit-o în mașina sa. Jurnaliștii Digi24 au vorbit cu părinții fetiței, care au oferit detalii despre evenimentul de acum trei ani. 

Abuzul a avut loc în localitatea Hurlești, județul Iași, pe 15 iunie 2016, în jurul orei 16:00. Fetița, în vârstă de 8 ani se întorcea de la un magazin din apropierea casei, la câțiva metri distanță. Când a ieșit de la cumpărături, tânăra ar fi fost abordată de un bărbat care era într-o mașină albă, ar fi ademenit-o cu dulciuri, cu gume de mestecat și i-ar fi propus să o ducă acasă. Cu încredere, fetița care avea atunci 8 ani, a urcat în mașină și a urmat un coșmar, fiind abuzată sexual. Nu a fost lăsată să coboare atunci când a trecut prin fața porții casei sale și dimpotrivă, spun părinții, ar fi fost purtată timp de jumătate de oră, de două ori, în jurul satului. În cele din urmă, fetița a reușit să scape, a fost lăsată să coboare din mașină la aproximativ 200 de metri distanță de casa sa și a ajuns speriată acasă. Speriați erau și părinții care au sunat la 112 și au cerut ajutorul polițiștilor. 

Fetița a dat indicii: cum arăta bărbatul, ce ar fi făcut. Însă nu s-a întâmplat nimic de atunci. Au trecut trei ani de zile și părinții sunt în continuare revoltați pentru că nu s-a găsit agresorul, iar în tot acest timp părinții au stat cu frică, au fost mult mai atenți, nu și-au lăsat copila să plece singură de acasă.

Din 2018, spun părinții, nu s-a întreprins niciun demers pentru elucidarea acestui caz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel