Părinți care regretă că au avut copii. Își împărtășesc poveștile online
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pexels
Pexels
Mai mulți părinți și-au spus poveștile online, pe platforma Reddit, mulți dintre ei regretând că au copii, deși îi iubesc.

Mai mulți părinți care regretă că au avut copii își împărtășesc poveștile pe Reddit, sub protecția anonimatului. Deși subiectul a fost un taboo timp de zeci, dacă nu chiar sute de ani, este important ca poveștile părinților, dar și ale copiilor care traversează această situație incomodă să fie auzite, scrie Buzzfeed.

„Îmi iubesc copiii și mi se zice că sunt un tată bun, iar câteodată îmi place, dar de cele mai multe ori este obositor. Înțeleg că sunt oameni cărora le place să stea cu cei mici, la fel cum sunt oameni cărora le place să stea de vorbă cu străinii - este de ajuns să spun că nu sunt unul dintre aceștia”, a scris unul dintre utilizatori. 

„Am custodia copiilor fratelui meu. Nu i-am vrut. Am deja unul al meu. Copiii fratelui meu nu sunt la fel de cuminți ca al meu. Este frustrant. Îi iubesc. Îi voi proteja și îi voi îngriji. Dar mă supără faptul că nu pot să îi iubesc la fel ca pe copilul meu. Este deprimant. Mă urăsc pentru că simt asta. Încerc din greu să nu le arăt asta nepoților și nepoatelor mele, dar copiii sunt inteligenți și cred că s-au prins”, a spus o altă utilizatoare. 

„A dat tonul restului vieții mele. Cred cu sinceritate că dacă nu aș fi avut un copil, în special când eram atât de tânără și singură într-o situație socială precară, aș fi făcut ceva cu viața mea. Viețile noastre ar fi fost mai bune dacă aș mai fi așteptat sau dacă aș fi putut să o dau spre adopție”, a scris o persoană. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel