Pare incredibil, dar amestecul de lămâie și bicarbonat de sodiu va rezolva o problemă deranjantă de sărbători
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Pare incredibil, dar amestecul de lămâie și bicarbonat de sodiu va rezolva o problemă deranjantă de sărbători. Sursa foto: freepik.com
Pare incredibil, dar amestecul de lămâie și bicarbonat de sodiu va rezolva o problemă deranjantă de sărbători. Sursa foto: freepik.com
Lămâia și bicarbonatul de sodiu ne pot ajuta să scăpăm de o problemă foarte frecventă de sărbători.   

Sărbătorile de iarnă sunt un prilej pentru a ne întâlni cu rudele și prietenii. Și gospodinele se pregătesc săptămâni întregi pentru aceste evenimente care au loc doar o dată pe an. În special, mai multe gospodine se gândesc cum să-și întâmpine oaspeții și să le ofere o masă îmbelșugată și o casă curată.

Pentru a primi oaspeții în mod corespunzător, bineînțeles, că încercăm cu toții să facem curățenie generală pentru a face o impresie frumoasă. Nu trebuie să uităm, însă, un aspect fundamental al apartamentului nostru. Și, în acest caz, un remediu de-al bunicii ar putea rezolva cât ai clipi o problemă care afectează o zonă din casă.

Este esențial să turnați oțet în chiuveta de la baie o dată pe lună. Iată de ce

Uneori este dificil să obținem o curățenie perfectă în casă. În special, mânerele ușilor nu sunt întotdeauna curate. Iar de sărbători, când avem oaspeți, problema devine și mai spinoasă.

Dar ne vin în ajutor lămâia și bicarbonatul de sodiu. Pare incredibil, dar amestecul de lămâie și bicarbonat de sodiu ne poate salva de situații neplăcute.

Așadar, pentru a evita ca problema mânerului care se murdărește tot timpul, ne putem baza pe acest remediu incredibil.

Transformă săpunul în detergent lichid pentru mașina de spălat. Trucul cu care hainele tale vor fi foarte parfumate

O lingură de bicarbonat de sodiu se pune într-un bol. Apoi adăugăm un pahar de suc de lămâie și amestecăm  până când ingredientele sunt perfect amestecate. Acum, pentru a da un miros proaspăt și parfumat soluției noastre naturale, turnăm și două picături de ulei esențial de pin.

Amestecăm din nou ingredientele din bol și soluția pentru a curăța mânerele la perfecțiune este gata. 

Aplicăm soluția pe toate mânerele casei cu o cârpă uscată din microfibră. În acest fel mânerele ușilor vor străluci ca niciodată, iar una dintre cele mai enervante probleme când avem mulți musafiri acasă este rezolvată. Așadar, pare incredibil, dar amestecul de lămâie și bicarbonat de sodiu ne poate ajuta cu adevărat în această situație.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel