Parchetul Militar, sesizat în cazul jandarmului care a ameninţat un polițist
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ
Jandarmeria Galați a sesizat cazul ofițerului care a amenințat un polițist, în Tecuci, Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Iași, a anunțat, duminică, instituția.

Reprezentanții Jandarmeriei Galați au transmis că la nivelul unității a fost constituită o comisie de cercetare disciplinară după ce Europol a postat pe pagina de Facebook modul în care un jandarm amenința un polițist, în trafic, spunându-i că „La următoarea misiune, când voi coordona toate activitățile, voi avea grijă special de tine”.

În anchetă este luat în discuție comportamentul jandarmului față de lucrătorii de poliție. „Conform raportului întocmit de către ofițer și în baza verificărilor efectuate de către comisie, s-a dispus sesizarea Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Iași cu privire la fapte susceptibile de a fi infracțiuni”, spun reprezentanții Jandarmeriei Galați.

Aceștia precizează că ofițerul nu este încadrat pe o funcție de conducere în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Galați, ci îndeplinește funcția de ofițer specialist în cadrul Serviciului Management Operațional. Un ofițer MAI l-a amenințat pe un polițist rutier din Tecuci, nemulțumit că echipajul i-a dat avertisment soției sale pentru că nu avea actele la ea: „La următoarea misiune, când voi coordona toate activitățile, voi avea grijă special de tine”, a spus jandarmul, care i-a și spus soției să nu semneze procesul verbal de contravenție, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel