Paradox cu OTV-ul și Dan Diaconescu. Bulai: Era un atu
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Sursă foto: Facebook Dan Diaconescu
Sursă foto: Facebook Dan Diaconescu
Val Vâlcu și Alfred Bulai au vorbit despre preferințele turistice ale românilor și au făcut o paralelă cu televiziunea „de garsonieră“ a lui Dan Diaconescu.

Jurnalistul Val Vâlcu și sociologul Alfred Bulai au făcut referire, în cadrul emisiunii „Nod în Papură“, la televiziunea OTV, deținută în trecut de Dan Diaconescu:

„În Poiana Brașov sunt patru hoteluri, chiar e crème de la crème“, a spus Val Vâlcu în timp ce vorbea despre preferințele românilor în materie de turism.

„Sunt și din astea micuțe, dar nu contează, prețul e foarte scump în condițiile în care stațiunea e vai de capul ei“, a adăugat Alfred Bulai.

„Merge? Dacă merge, eu nu aș schimba nimic, nu aș vărui, nu aș face nimic. La mare, la fel, atâta vreme cât e lume în Mamaia, nu renova, nu schimba, nu pune mobilier nou. Lasă-le așa, dacă merge! Dacă la sfârșitul sezonului ești pe plus, la ce să te mobilizezi?“, a spus Val Vâlcu.

CITEȘTE ȘI     -    EXCLUSIV  Controalele în restaurante. Bulai: "E praf în ochi. Răul nu-i acolo, în două frigidere! / Vâlcu: E și de imagine"

Paradox cu Dan Diaconescu

„Îți aduci aminte de Dan Diaconescu? Cât a stat în garsonieră, rupea OTV-ul, după ce s-a mutat într-un studio mare, s-a dus dra*u!“, a spus Val Vâlcu.

„În primul rând era foarte privat, foarte apropiat de indivizi. Era aproape de publicul lui. Faptul că transmiți dintr-o garsonieră care seamănă ca spațiu cu multe case din România, era un atu, evident.

Atunci când s-au mutat în hală era penibil, că era un spațiu mare și devenise ciudat“, a spus Alfred Bulai.

„A băgat o groază de bani, a găsit el un investitor și a aruncat banii“, a spus Val Vâlcu.

„În turism trebuie să ai o filosofie turistică în spate, cu ce fel de turism vrei să faci“, a replicat Alfred Bulai.

CITEȘTE ȘI     -    EXCLUSIV  Ce e în pâinea şi salamul românilor? Bulai: "E-urile sunt folosite din antichitate!" / Vâlcu -"Dacă ți-l faci singur, ajungi la 20 lei un sandviş"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel