Păpușile ”Huggy Wuggy”, dorite de milioane de copii, le pot afecta sănătatea. Sunt comparate cu nebunia ”Clovnului ucigaș”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Păpușile „Huggy Wuggy”, personaje principale dintr-un joc de groază pentru copii, au devenit la mare căutare, acestea ajungând și în magazinele din România. 

Păpuşele Huggy Wuggy sunt confecționate dintr-un material de pluș albastru cu mâini şi picioare lungi și cu aspect înfricoșător și sunt adresate copiilor de peste 12 ani, dar și cei mici le doresc pentru a se juca cu ele. 

Păpușile încep că  creeze  controverse în lumea adulților. În Marea Britanie, specialiștii  avertizează  părinții că aceste jucării pot avea efecte negative  asupra stării de sănătate a copiilor, cum ar fi anxietate sau insomnii.

De asemenea, părinții sunt sfătuiți să nu-și lase copiii să se uite la videoclipurile cu Huggy Wuggy, de pe TikTok. Plușul ucigaș a fost comparat cu nebunia ”Clovnului ucigaș” de acum câțiva ani.

Pe paginile de socializare unii părinți sunt revoltați și oripilați de ursulețul Huggy Wuggy. Acesta este un personaj dintr-un joc video care cântă:

Numele meu este Huggy Wuggy.
Numele meu este Huggy Wuggy.
Corp neclar și drăgălaș.
Corp neclar și drăgălaș.
Nu vii să mă îmbrățișezi?...

În România păpușa este vândută printr-o rețea de magazine la prețul de circa 70 de lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel