Ingrediente papanaşi munteneşti
2 ouă
3 linguri de gris
1 linguriţă de făină
2 linguri de unt
pesmet
sare
300 g brânză de vaci bine scursă
Cum se prepară papanaşii munteneşti
Papanași muntenești, rețetă. Cum se prepară. Se începe prin punerea apei sărate la fiert, după care, separat, se amestecă bine brânză de vaci cu făina, ouăle, grișul şi sărea.
Papanași muntenești, rețetă. Cum se prepară. Se formează găluşti turtite, care se găuresc cu degetul, după care se pun în spumieră, în apa uşor clocotită. Se prăjeşte şi pesmetul.
Papanași muntenești, rețetă. Cum se prepară. După ce papanaşii se ridică la suprafaţă, se mai lasa să fiarbă pentru încă 15 minute. Untul se pune la cald, iar papanaşii se scurg, se ung cu unt, se tăvălesc în pesmet şi se servesc cu zahăr şi smântână, şi opţional, dulceaţă, scrie adevarul.ro.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Funeriu: E o greșeală fundamentală să părăsești România sau Republica Moldova pentru a te muta mai la Vest
- Cine a furat România. Cea mai mare propagandă a fost scoasă la iveală
- BANCUL ZILEI: De ziua soacrei
- Avea mici afaceri de 20 de ani în România, dar a plecat în UK, cu toată familia. ”În HoReCa, erau cele mai mari și mai grele controale. Veneau la două săptămâni și nu plecau fără... ”
- Când se termină coșmarul de pe Prelungirea Ghencea. Nicușor Dan spune de ce lucrările durează foarte mult. ”Tot timpul așteptăm unii după alții”
- De ce militarii și oamenii cu handicap nu au primit „pensia” înainte de Paște 2024. Unde s-a produs confuzia
- Motivul pentru care o tânără a refuzat să mai plătească la casele self-pay din supermarket / video
- Pască fără aluat. Rețeta lui Liviu Dragnea pentru Paște 2024 / video
- Condiment folosit de Paște plin de pesticide
- Adio, mașini în București? Ce spune Nicușor Dan