Data publicării:

Papahagi cere PDL-ului să voteze "coșmarul Macovei"

Autor: DCNews Team | Categorie: Politica
WhatsApp
macovei decenews
macovei decenews

Candidat la președinția Partidului Democrat Liberal, Monica Macovei s-a autodescris în timpul discursului său drept coșmarul actualei guvernări și a premierului Ponta. Înaintea Monicăi Macovei a vorbit suținătorul acesteia, Adrian Papahagi, care a îndemnat electoratul democrat-liberal să voteze cu cel mai mare coșmar al USL: Monica Macovei.

Momentul lui Adrian Papahagi a fost unul dintre cele mai bine primite în rândul delegaților, care s-au amuzat de verva și poreclele puse de susținătorul lui Macovei liderilor USL. El a lansat o serie de întrebări, la care răspunsul era invariabil Monica Macovei. "Votați cel mai mare coșmar al USL, a lui Vicor Ponta. Cine este cel mai mare coșmar al lor? Cine? După Traian Băsescu. Este Monica Macovei", a terminat într-un strigăt Adrian Papahagi.

Europarlamentarul Monica Macovei, care a preluat cuvântul după Papahagi, a continuat laitmotivul "coșmarului". Ea s-a descris drept un politician intransigent, împotriva corupției, subliniind că este coșmarul actualei guvernări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel