PAOK. Răzvan Lucescu, apreciat în Grecia. Decizie înaintea meciului sezonului
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Razvan Lucescu
Razvan Lucescu
Răzvan Lucescu a primit probabil cel mai important impuls înainte de meciul retur din play-off-ul Ligii Campionilor, cu Benfica, când grecii pot să ajungă în Grupele Ligii Campionilor, o performanță remarcabilă.

Înainte de partida care ar putea însemna prima participare în grupele celei mai importante competiţii europene intercluburi, antrenorului român i-a fost prelungit contractul până în 2020, informează Prosport.

Numit principal în august 2017, Lucescu jr. a format o echipă de temut în liga din Grecia şi a fost aproape de a câşiga titlul în sezonul 2017-2018, dar depunctările l-au aruncat în spatele lui AEK Atena. Deşi moralul echipei din Salonic a fost zdruncit puternic, PAOK a reuşit să câştige Cupa Greciei chiar în faţa campioanei după 2-0, însemnând o mică răzbunare.

Se pare că sezonul aproape perfect al lui PAOK l-a convins pe patronul Ivan Savvidis că Răzvan Lucescu nu trebuie pierdut, mai ales că românul intra în ultimul an de contract. Astfel, controversatul patron a decis să-i mai ofere un an în plus tehnicianului român, a cărui nouă înţelegere expiră în 2020, mai scrie sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel