Pandurii Târgu Jiu - Dinamo, scor 2-2
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
danciulescu
danciulescu

Dinamo a reușit o remiză,  sâmbătă, în deplasare, scor 2-2 (1-2), cu echipa Pandurii Târgu Jiu, în etapa a XX-a a Ligii I, după ce gazdele au înscris golul egalizator în condiţiile în care se aflau în inferioritate numerică, beneficiind de un penalti, iar dinamoviştii au avut pe final de asemenea un eliminat.

Golurile au fost marcate de Viera '8 şi Pintilii '82 (penalti) pentru Pandurii, respectiv Dănciulescu '16 şi M. Niculae '29 pentru Dinamo.

1-0: Viera a deschis scorul, cu o lovitură cu capul, pe lângă portarul Bălgrădean.  1-1: Dănciulescu a egalat, cu un şut din careu pe centrul porţii.

1-2: Marius Niculae a înscris pentru Dinamo cu un şut din interiorul careului, după o pasă de la Munteanu.  2-2: Pintilii a stabilit scorul final transformând un penalti acordat de Ovidiu Haţegan pentru un fault al lui Kone la Lemnaru.

Pandurii Târgu Jiu a rămas în inferioritate numerică, în minutul 67, când a fost eliminat Voiculeţ pentru un fault la Moţi. În minutul 90+2, şi de la Dinamo a fost eliminat un jucător, Cosmin Matei, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

Pandurii: Mingote - Unguruşan, Viera, Cardoso (Grigoraş '73), Vlad - Voiculeţ, Pintilii, Nistor - Maxim (Roberto '77), Ibeh (Lemnaru '73) - Batin. Antrenor: Petre Grigoraş

Dinamo: Bălgrădean - Luchin, Grigore, Moţi, Scarlatche - Rus (Strătilă '55), Kone, Munteanu (Stoica '90+5), Alexe (C. Matei '64) - Dănciulescu, Niculae. Antrenor: Liviu Ciobotariu

Cartonaşe galbene: Unguruşan '7, Pintilii '29, Grigoraş '89 / L. Rus '23, Munteanu '24, Kone '57, C. Matei '73, '90+2

Cartonaşe roşii: Voiculeţ '67 / C. Matei '90+2

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel