Pandişpan, cea mai simplă reţetă. Aşa îţi iese delicios
Aşa faci cel mai bun pandişpan.
Pentru prepararea pandişpanului aveţi nevoie de următoarele ingrediente:
8 ouă
2 căni cu zahăr
2 pliculeţe de zahăr vanilat
2 căni de făină
2 ceşti de apă minerală
100 de grame de stafide
Ulei
Mod de preparare
Separaţi gălbenuşurile de albuşuri. Gălbenuşurile se pun într-un bol, se adăugă apa minerală, zahărul şi se amestecă bine cu un mixer până când se topeşte zahărul. Adăugaţi treptat făina. Se amestecă bine toate ingredientele, după care se adaugă albuşurile bătute spumă. Nu uitaţi să puneţi un praf de sare, zahărul vanilat şi stafidele. Amestecaţi din nou.
Aluatul se pune într-o formă de cozonac şi se introduce în cuptorul încins. Se la aproximativ 30 de minute.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Plata pensiilor pentru luna mai. Daniel Baciu, șeful Casei de Pensii, precizări importante pentru pensionarii români
- Bacterie de origine fecală găsită în 2 milioane de sticle de apă ”de fițe”
- Ce nu știai despre praful din Sahara. „Călătoria“ de mii de kilometri datorită căreia se dezvoltă pădurea amazoniană
- Efectele prafului saharian asupra sănătății. Beatrice Mahler: Cine trebuie să aibă grijă să nu iasă din casă
- Horoscop 25 aprilie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să mai amâne o discuție delicată! Nu vei scăpa
- Pască pufoasă fără aluat
- Horoscop 24 aprilie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care-și pierde controlul. Va fi foarte greu să-ți revii!
- 5 pași pentru un somn mai bun conform oamenilor de știință
- Ce se întâmplă cu pensiile românilor. Răsturnare de situație de la Poșta Română
- Cățelul tău are căpușe? Află cum le poți îndepărta în siguranță