Pandişpan, cea mai simplă reţetă. Aşa îţi iese delicios
Data publicării:
Autor: Ana Vasilescu
WhatsApp
Aşa faci cel mai bun pandişpan. 

Pentru prepararea pandişpanului aveţi nevoie de următoarele ingrediente:

8 ouă

2 căni cu zahăr

2 pliculeţe de zahăr vanilat

2 căni de făină

2 ceşti de apă minerală

100 de grame de stafide

Ulei

Mod de preparare

Separaţi gălbenuşurile de albuşuri. Gălbenuşurile se pun într-un bol, se adăugă apa minerală, zahărul şi se amestecă bine cu un mixer până când se topeşte zahărul. Adăugaţi treptat făina. Se amestecă bine toate ingredientele, după care se adaugă albuşurile bătute spumă. Nu uitaţi să puneţi un praf de sare, zahărul vanilat şi stafidele. Amestecaţi din nou.

Aluatul se pune într-o formă de cozonac şi se introduce în cuptorul încins. Se la aproximativ 30 de minute. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel