Paleologu: Candidez la primăria capitalei pentru că sunt revoltat de distrugerile din Bucureşti, de traficul insuportabil, demolări, poluare
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Paleologu candidează la primaria capitalei
Paleologu candidează la primaria capitalei

Vicepreşedintele PDL Theodor Paleologu a declarat că doreşte să candideze la Primăria Capitalei pentru că e revoltat de distrugerile din Bucureşti, de traficul insuportabil, demolări, construcţii absurde şi poluare, iar încă un mandat al lui Sorin Oprescu înseamnă mult rău.

"Motivul pentru care m-am înscris în această cursă este revolta faţă de distrugerile din Bucureşti, traficul insuportabil, demolările şi construcţiile absurde, dar şi poluarea care diminuează speranţa de viaţă. Chiar e cazul să facem ceva. Este foarte târziu, este ora 12 fără 5. Încă un mandat al lui Oprescu înseamnă mult rău pentru Bucureşti", a declarat Paleologu, citat de Mediafax.

El a mai spus că doreşte să ducă această luptă pentru habitatul său, având în vedere că familia sa se află în Bucureşti din secolul al XVIII-lea.

Paleologu a arătat că s-a înscris în cursa din interiorul partidului pentru desemnarea candidatului la Primăria generală, alături de Silviu Prigoană şi Costică Canacheu, iar decizia va fi luată pe baza sondajelor, după o discuţie în organizaţiile de sector, în organizaţia Bucureşti şi în BPN al partidului.

"Sondajele vor conta, dar este şi o chestiune de sprijin politic. Este nevoie de o discuţie în toate sectoarele, în organizaţia de municipiu şi în BPN", a adăugat Theodor Paleologu.

El a mai spus că termenul depunerii candidaturilor în interiorul partidului a fost până la sfârşitul lunii iulie, dar, dacă "altcineva foarte bun" doreşte să se înscrie, ar trebui să o poată face, cu toate că termenul a trecut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel