Data publicării:

PAH, replică pentru Mandachi: Fă tu un metru de parcare la aeroport și nu te mai baza pe statul ăsta hoț!

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Patrick André de Hillerin a comentat nemulțumirile lui Ștefan Mandachi față de Aeroportul Otopeni și prețul parcării din proximitatea acestuia.

Omul de afaceri Ștefan Mandachi s-a declarat nemulțumit de faptul că prețul parcării în Aeroportul Otopeni pentru mașina sa a costat nici mai mult, nici mai puțin decât 2.580 de lei pentru 6 zile.

În plus, Mandachi s-a declarat nemulțumit și de alte condiții din Otopeni, comparativ cu alte aeroporturi din Europa în care a călătorit.

CITEȘTE ȘI        -       PAH îl ia la bani mărunți pe Godină. Când a fost polițistul de la Rutieră în poliția judiciară: poate vă prindeți și voi că influențărul ăsta minte cum respiră

Patrick André de Hillerin, replică pentru Mandachi

Patrick André de Hillerin a reacționat pe Facebook la știrea publicată de DC News și i-a recomandat antreprenorului să recurgă din nou la acțiuni de proteste, așa cum a mai făcut-o în trecut, și să construiască el „un metru de parcare la aeroport (...), un metru de aeroport, un metru de avion“:

„Țăranul care „a văzut toate aeroporturile din capitalele Europei“ nu știa că parcările de la aeroport, chiar de lângă aeroport, sunt foarte scumpe. Na, nu știa omul că aia nu e parcare pe termen lung. Nici n-a căutat pe net, că la Otopeni e plin de parcări unde să-ți lași mașina câte o săptămână-două, să te ducă și să te aducă de la avion. Dar dacă era omul grăbit...

A plătit 600 de euro pentru o săptămână. Că el e Mandachi, nu citește decât la sfârșit... După care face scandal, că ce poți să faci, dacă vrei să te dai șmecher, dar ești semianalfabet și nu știi să citești niște prețuri? Scandal.

Lasă, Mandachi, fă tu un metru de parcare la aeroport, fă chiar un metru de aeroport, un metru de avion și nu te mai baza pe statul ăsta hoț“, a scris Patrick André de Hillerin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel