PAH, conflict cu nepotul Adinei Vălean. ”Nu te apuci să urli pe stradă pesediști împuțiți”
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
PAH
PAH
Jurnalistul Patrick Andre de Hillerin acuză că nepotul liberalei Adina Vălean strigă după oameni pe stradă, chiar și copii, ”pesediști împuțiți.”

”Eu sunt ăla care sunt, fac ceea ce fac. Nu de azi, nu de ieri, ci din 1990. Dar eu sunt, eu fac, dacă e cazul, cu mine vă certați. Aparent, e simplu. În realitate nu e chiar așa.

Există specii de lași, de viermuși mărunți, a căror calitate, singura, e că sunt rude. Și care nu știu să reacționeze decât raportându-se la ei însuși. Deși lumea reală nu funcționează doar așa, doar după criteriile lor.

Nepotul Adinei Vălean, de exemplu, este un om în supremă suferință. Dacă nu am trăi într-un oraș mic, lipsit de resurse, am face colectă să-i luăm medicamente. Dar nu suntem atât de buni. Aia e, ne pare rău, Cristi.

Lipsa de medicamente, însă, nu scuză lipsa de discernământ.

Nu te apuci, complet aiurea, să urli pe stradă după oameni nevinovați, uneori copii, făcându-i pesediști împuțuți sau ce-ți mai vine ție la gură. N-o faci, pur și simplu. Ai să-mi reproșezi ceva? Uită de cei 30 de centimetri care ne despart în înălțime și spune-mi mie. Stai liniștit, n-am bătut pitici niciodată. Doar am suflat spre ei și au fost arestați pentru că au trecut prin fereastra unui magazin...” a scris PAH, pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel