Marele boxer Manny Pacquiao se gândește la retragere după ce a fost învins la revenirea în ring
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Foto: Ron Lach - Pexels
Foto: Ron Lach - Pexels
Marele boxer Manny Pacquiao a fost învins la revenirea în ring și se gândește la retragere.

Marele boxer Manny Pacquiao a fost învins la revenirea în ring. În vârstă de 42 de ani, filipinezul a pierdut la puncte în fața cubanzeului Yordenis Ugas în cadrul unei partide care a avut loc noaptea trecută la Las Vegas.

Potrivit The Athletic, Manny Pacquiao a revenit în ring, posibil, pentru ultima dată, pentru a lupta cu Yordenis Ugas, deținătorul titlului la categoria semimijlocie.

Partida a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică la Las Vegas. Ugas a câștigat prin decizie unanimă ceea ce a ridicat întrebări despre posibila retragere din circuitul profesionist a lui Pacquiao.

„Nu știu, lăsați-mă să ma odihnesc, să mă relaxez și să iau decizia dacă voi boxa din nou”, a spus Pacquiao imediat după lupta de la Las Vegas.

Manny Pacquiao a mai declarat că luna viitoare va anunța dacă va candida pentru funcția de președinte în Filipine.

Inițial, fostul mare campion trebuia să lupte la Las Vegas cu Errol Spence Jr., dar acesta a renunțat din cauza unei accidentări la ochi. La interviul de după meci Ugas a spus că „se roagă” pentru ca Pacquiao să urce din nou în ring, transmite Mediafax.

Manny Pacquiao a fost învins la puncte de Yordenis Ugas, ce păstrează centura WBA la categoria welter

Legendarul boxer filipinez Manny Pacquiao, revenit după doi ani în ring şi aflat poate la ultimul meci din lunga sa carieră, a fost învins la puncte de cubanezul Yordenis Ugas, care păstrează centura WBA la categoria welter, sâmbătă la Las Vegas, transmite AFP.

Pacquiao, în vârstă de 42 de ani, a suferit a opta înfrângere din cariera sa, toţi cei trei judecători văzându-l învingător pe Ugas (115-113, 116-112, 116-112).

Pacquiao a spus că "nu ştie" dacă este ultimul său meci, întreţinând suspansul în legătură cu viitorul său, atât în box cât şi în politică, în condiţiile în care presa a scris că el vrea să candideze la alegerile prezidenţiale din Filipine.

Precedentul meci al lui Pacquiao avusese loc în iulie 2019, când l-a învins pe americanul Keith Thurman, intrând în posesia titlului mondial WBA la categoria welter, de care a fost deposedat în ianuarie de federaţia respectivă, în condiţiile în care nu l-a mai apărat de atunci.

Pacquiao, care are acum un bilanţ de 67 de victorii, 8 înfrângeri, 2 egaluri, a început în ultimii ani o carieră politică în ţara sa, unde este senator ales, însă a continuat să boxeze la cel mai înalt nivel, transmite Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel