Pacienții de la Spitalul Fundeni rămân fără apă caldă și căldură o săptămână
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Pacienții de la Spitalul Fundeni rămân fără apă caldă și căldură o săptămână / Foto: Pixabay, de Brett Hondow
Pacienții de la Spitalul Fundeni rămân fără apă caldă și căldură o săptămână / Foto: Pixabay, de Brett Hondow
Pacienții de la Spitalul Fundeni nu vor avea apă caldă și căldură timp de o săptămână.   

Situație disperată pentru bolnavii cronici și oncologici de la Spitalul Fundeni din Capitală. Unitatea medicală va rămâne fără apă caldă, asta după ce compania municipală a anunțat că va opri livrarea agentului termic pentru lucrări la conducta primară. Pacienții nu vor avea apă caldă cel puțin până la finele acestei săptămâni. Anunțul a fost făcut de Termoenergetica SA, care a sistat deja apa caldă la spitalul din Sectorul 2, dar și la alte 115 blocuri din zona Fundeni – Colentina.

"Lucrări la conducta primară în zona Fundeni - Sectorul 2București, 20 mai 2022 – Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) S.A. anunță că luni, 23 mai 2022, vor începe lucrări de reparații a conductei primare cu diametrul de 600 mm, cu o vechime de aproape 40 de ani. Lucrările, esențiale pentru funcționarea sistemului de termoficare în sezonul viitor de încălzire, vor fi efectuate în perimetrul delimitat de Parcurile Plumbuita și Motodrom și Șoseaua Fundeni.Furnizarea agentului termic pentru apă caldă de consum pentru șapte puncte termice care alimentează un număr de aproximativ 115 blocuri și spitalul Fundeni, va fi sistată până vineri, 27 mai 2022, ora 24.00.

Încă din cursul dimineții de luni vor fi începute manevrele tehnice de golire a conductei, apoi vor urma intervențiile pentru reparații. După finalizarea tuturor lucrărilor, vor fi efectuate operațiunile de umplere a tronsonului de conductă.

Unde pot primi clienții informații

Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București și echipele de intervenție lucrează în regim permanent pentru soluționarea problemelor apărute în teren. Este important de subliniat faptul că echipele CMTEB vor lucra simultan în mai multe puncte din rețea, astfel încât pe măsură ce se vor remedia avariile, punctele termice să fie repuse în funcțiune mai repede decât termenul estimat.

Clienții au la dispoziție informații prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau la numărul de telefon gratuit - 0800.820.002, precum și prin aplicația Termoalert .Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!", a transmis într-o postare pe Facebook  C.M. Termoenergetica București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel