Data publicării:

Pacientă a spitalului din Botoșani, dezvăluiri despre medicul care a supravegheat sarcina Alexandrei: De foarte multe ori m-a luat la mișto

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
O femeie care a fost internată în spitalul în care a murit Alexandra, tânăra de 25 de ani care și-a pierdut viața, vineri, la maternitatea din Botoșani, susține că doctora care a supravegheat sarcina Alexandrei era atentă doar cu pacientele care îi ofereau bani, că nu este deloc empatică și situația era identică și în cazul asistentelor medicale.

Femeia a vorbit și despre situația din spital. Potrivit acesteia, medicii sunt de negăsit și foarte ocupați. 

„E una foarte liniștită și neobișnuită pentru că doctorii sunt în concedii și nu ar trebui să fie. Foarte mulți sunt plecați, nu sunt de găsit. Voiam să vorbesc și cu doamna doctor pentru că am o problemă cu nașterea și a zis că e în concediu. Sunt foarte aglomerați.”, a spus femeia. 

Ce spune despre medicul care a supravegheat sarcina Alexandrei

„Este foarte pretențioasă, vorbește la per tu, ia la mișto. De foarte multe ori m-a luat la mișto, cu toate că aveam durerile acelea insuportabile de naștere și fiind prima naștere nu știam ce înseamnă durere, naștere, nu știam absolut nimic.

Dacă i-am pus ceva în buzunar, atunci mi-a dat cât mai multă atenție. Dacă nu i se punea în buzunar, cu siguranță nu-mi dădea pentru că am mai pățit, am mai fost la ea și în anii trecuți.

Deloc nu este empatică cu absolut nicio femeie, din câte am văzut eu în timpul perioadei sarcinii și în timpul perioadei nașterii.”, a mai spus femeia la Antena3 CNN.

Aceasta susține că după ce i-a oferit bani, medicul a băgat-o mult mai mult în seamă, a avut grijă de ea și de operația sa. Femeia mai spune că și în cazul asistentelor, situația este aceeași. 

„Nu am aer“, ultimul mesaj al Alexandrei

Alexandra Ivanov și-a pierdut viața, vineri, la Maternitatea Botoșani, după ce a fost lăsată fără ajutor, pe un pat de spital, mai bine de șapte ore. Cazul a stârnit un val de revoltă, iar personalul medical este acuzat de neglijență.

Alexandra era însărcinată cu al patrulea copil, în 14 săptămâni și se confrunta cu dureri mari de burtă și sângerări. Femeia a fost dusă cu ambulanța la spital, în jurul orei 22:51, iar la 23:05 era în maternitate și era investigată de medici. Personalul medical ar fi ajuns la concluzia că nu se impunea evacuarea sarcinii - în ciuda durerilor mari și a sângerării de care se plângea femeia. Acesteia i s-a administrat un calmant, dar se pare că nu a avut efect. În plus, s-ar fi observat că sarcina s-a oprit din evoluție.

Înainte de a-și da ultima suflare, Alexandra a transmis un mesaj mamei sale, iar textul a fost unul de-a dreptul sfâșietor: „Nu am aer“, i-a scris Alexandra mamei sale. 

La ora 07:30, Alexandra a intrat în șoc, iar la 08:20 a fost declarat decesul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel