"OZN-uri sferice", surprinse zburând alături de avioane militare americane, în filmări clasificate - Video în articol
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
"OZN-uri sferice", surprinse zburând alături de avioane militare americane, în filmări clasificate / Foto: Pixabay, de Thor Deichmann
"OZN-uri sferice", surprinse zburând alături de avioane militare americane, în filmări clasificate / Foto: Pixabay, de Thor Deichmann
"OZN-uri sferice" ar fi fost filmate zburând alături de avioane militare americane.

Există videoclipuri clasificate cu "OZN-uri sferice" care zboară alături de avioane militare americane în timpul exercițiilor de antrenament, potrivit unui jurnalist de investigație, scrie Daily Star.

Ross Coulthart a spus că aceste obiecte, denumite și UAP-uri (fenomene anormale neidentificate), au fost văzute deasupra unor "situri nucleare, baze militare din Statele Unite și, într-adevăr, în Orientul Mijlociu".

El a făcut aceste declarații în urma apariției a cel puțin patru obiecte neidentificate pe cerul SUA - dintre care unul a fost ulterior identificat ca fiind un balon spion chinez. Pentagonul a recunoscut că nu cunoaște originile celorlalte OZN-uri pe care armata SUA le-a doborât în ​​ultimele săptămâni.

Coulthart a insistat că aceste observări trebuie separate de "sutele de UAP", care le-ar fi au cauzat dureri de cap celor din Pentagonu cu mult înainte de ultimele zile.

Ce ar fi surprins, mai exact, aceste filmări



Vorbind în timpul unei apariții la Sky News Australia, jurnalistul a explicat de ce filmările acestor obiecte nu au fost încă publice.

El a spus: "Am intervievat piloți de pe coasta de est și de vest a Statelor Unite care au participat la exerciții de antrenament în care s-au uitat literalmente dincolo de cabina aeronavei și au văzut obiecte sferice din aripa lor dreaptă. Le-au filmat și le-au dat comandanților lor, iar acele videoclipuri sunt încă păstrate confidențiale. Sunt subiectul unor anchete acum, efectuate de către o organizație numită Arrow, care este un birou de investigații al Pentagonului, în cadrul Departamentului de Apărare al Statelor Unite".

Au fost difuzate câteva imagini, inclusiv una surprinsă în aprilie 2016 de un avion spion american în Irak, care pare să arate o sferă metalică lângă aeronavă. Daily Mail a raportat că imaginea a fost inclusă într-un videoclip secret despre OZN-uri prezentat mai multor agenții guvernamentale americane.

De ce sunt păstrate în secret

Discutând detaliile unor observări, Coulthart a continuat: "Lucru care este important de reținut este că, în niște rapoarte oficiale către Congres, unul de la mijlocul anului trecut, iar altul de la la începutul lunii ianuarie a acestui an, ei au recunoscut oficial că... orice ar fi aceste obiecte - există un mister în curs de desfășurare care nu a fost niciodată pe deplin explicat.

Există 100 de UAP-uri care intră în spațiul aerian al Americii, adesea controlat în spațiul aerian militar, prezentând riscuri directe pentru securitatea națională și siguranța zborului, efectuând în unele cazuri manevre care depășesc cu mult știința umană cunoscută. Ei fac manevre hipersonice, viteză instantanee, merg din aer spre apă sau din apă spre cer și, în unele cazuri, sunt văzuți mergând pe orbită. Nu eu spun asta, Pentagonul  raportează acest lucru Congresului".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel