Ozana Barabancea, în lacrimi după ce au făcut Sore şi Emma de la ZU
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Sore şi Emma de la ZU au fost copleşite de emoţie pe scena „Te cunosc de undeva!”.

Cea mai nouă gală „Te cunosc de undeva!”, difuzată mâine, de la 20:00, la Antena 1, este una cu o încărcătură emoţională deosebită pentru Sore şi Emma de la ZU. Celor două ruleta le-a adus o piesă de suflet a uneia dintre cele mai iubite cântăreţe de pop rock din România – Laura Stoica, „Un actor grăbit!”, iar emoţiile le-au cuprins încă de la antrenamente. 

„Ea este idolul meu în muzică! Îmi place mult piesa şi textul mă emoţionează teribil!”, a dezvăluit Emma la repetiţii, în vreme ce Sore a completat: „Nu se poate abţine din plâns. Şi la repetiţii, am dat 4 duble, la fiecare dintre ele a plâns! E ceva cu piesa asta, trecând peste povestea pe care o ştim cu toţii, are melodia asta o vibraţie atipică!”, a dezvăluit Sore, la repetiţii. Culmea coincidenţelor, ziua de repetiţii a coincis chiar cu ziua de naştere a regretatei artiste. 

Momentul fetelor pe scena „Te cunosc de undeva!” a fost unul cu totul şi cu totul emoţionant pentru toţi cei aflaţi pe platou. Juraţii au ascultat piesa în picioare, cu ochii în lacrimi, la fel cum li s-a întâmplat şi concurenţilor de la canapea. „Am uitat să mai respir!”, le-a mărturisit Ozana, printre lacrimi, completând: „Fetele şi-au pus sufletul pe scenă, cu multă emoţie!”. Întregul moment va putea fi urmărit mâine seară, de la 20:00, la Antena 1. 

Opt cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara, de la 20:00, la Antena 1. Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 18-lea sezon al show-ului jurizat de către Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan. 

Citește și...

„America Express - Drumul Aurului”, la Antena 1 

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul online și mama ei, Mihaela, sunt concurenții „America Express - Drumul Aurului”.

Regulile sunt deja bine cunoscute: au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la amuleta supremă de 30.000 de euro, marele premiu de la finalul cursei.

Un element în plus al acestui sezon este apariția Jocker-ului, pentru care se va juca în primul episod al fiecărei etape. Câștigarea lui va aduce avantaje surpriză, care vor conta foarte mult în clasamentul final. Mutarea pe un alt continent vine cu schimbări majore de cultură și obiceiuri, pe care telespectatorii le vor descoperi odată cu cele 9 cupluri de vedete ce pleacă în această aventură. 

Cel de-al cincilea sezon al show-ului va fi prezentat de Irina Fodor care, la fel ca până acum, va fi alături de concurenți pas cu pas, îi va coordona, le va oferi misiuni, dar și mult râvnitele imunități. Poveștile despre locurile spectaculoase în care se va desfășura toată această aventură vor fi aduse în continuare de Oase și Marius Damian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel