Ovidiu Raeţchi, mușcat de câine în plină acțiune electorală în București
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Candidatul PNL la Primăria Sectorului 5, Ovidiu Raeţchi, a avut parte de un incident neplăcut în plină campanie electorală: a fost mușcat de un "locuitor patruped din Sectorul 5". Ceea ce l-a pus însă pe gânduri pe politician a fost reacția sa în fața stăpânei animalului. 

"Tocmai m-a muscat un pechinez in plina actiune electorala. Mergeam prin Parcul Sebastian si discutam doua proiecte legislative cand micul dragon (usor chel, din ce-mi amintesc) a tasnit de sub o banca si, sub privirile tandre ale stapanei, s-a infipt direct in tibia mea.

Nu m-am ferit, logic - sa nu ma vada electoratul ezitand; ba chiar am intins piciorul, venind in intampinarea locuitorului patruped din Sectorul 5.

Si, in timp ce zambeam cald si prietenos stapanei, cu pechinezul infipt in picior, spunandu-i sa nu-si faca nicio grija si multumindu-i practic pentru aceasta muscatura care ma onoreaza, mi-am dat seama ca am luat-o totusi razna complet de la campania asta electorala.", a povestit, marți, pe pagina sa de socializare, Ovidiu Raeţchi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel