OUG înghețare venituri. Dragnea: Nu știe nimeni din Guvern
Autor: DCNews Team | Publicat pe: 05 dec 2018, 17:24
WhatsApp
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea a declarat că nu ştie nimeni de la Guvern despre existenţa unei Ordonanţe de Urgenţă prin care sunt îngheţate anul viitor sporurile, indemnizaţiile şi primele de care beneficiază angajaţii bugetari şi a menţionat că miniştrii Finanţelor şi Muncii nu au intenţia de a iniţia un astfel de proiect. 

"Am întrebat şi eu după ce a apărut ştirea asta, nu ştie nimeni de la Guvern", a spus Dragnea la Palatul Parlamentului, întrebat dacă coaliţia de guvernare are de gând să îngheţe primele şi sporurile anul viitor, potrivit unui proiect de OUG transmis de Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor. 

Întrebat cum se poate explica totuşi apariţia acelui draft de OUG, Dragnea a spus: "Cum se pot explica foarte multe chestiuni apărute în spaţiul public în ultimii doi ani de zile, care nu aveau nicio legătură cu realitatea".

Dragnea a mai precizat că a întrebat câţiva miniştri care i-au spus că nu ştiu să existe un astfel de document. Liderul PSD a afirmat că a vorbit inclusiv cu miniştrii Finanţelor şi Muncii şi aceştia i-au comunicat că nu au intenţia de a iniţia un astfel de proiect.

Un proiect de OUG care prevede că sporurile, indemnizaţiile şi primele de care beneficiază bugetarii se vor menţine în 2019 "cel mult la nivelul cuantumului acordat pentru luna decembrie 2018" ar urma să fie aprobat în Guvern, potrivit unui proiect de OUG transmis de Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Iată ce a declarat și ministrul Teodorovici:

OUG înghețare sporuri. Ministrul Teodorovici, anunț de ultimă oră

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?