OTV a început să emită. Deocamdată cu sigla
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Acordul lui Dan Diaconescu de a-l susține pe Victor Ponta în turul doi al prezidențialelor a avut un preț, din câte se pare. Un canal care promovează sigla fostei televiziuni OTV, a început să emită pe platforma de satelit Telekom TV, fără însă a difuza programe.

Dan Diaconescu, din câte se pare, a reușit o mutare de maestru, după primul tur al prezidențialelor. A obținut două posturi de secretari de stat în Guvernul Ponta, dar și promisiunea de a i se redeschide OTV. Postul OTV a pierdut  licenţa audiovizuală pe 22 ianuarie 2013, aceasta fiind retrasă de Consiliul Naţional al Audiovizualului

OTV a început să emită marţi pe satelitul Hellas Sat 2 pe care emite în România şi platforma Telekom TV (fosta platformă Direct-to-Home - DTH a Romtelecom), au confirmat miercuri, pentru Mediafax, surse din industria telecom.

Citește și: Simona Man și șeful PP-DD Buzău, Călin Dumitrașcu, numiți secretari de stat de Victor Ponta

În fapt, marţi seară, abonaţii platformei DTH Telekom TV au început să recepţionze un canal, pe care este promovată sigla televiziunii OTV, căreia i-a fost retrasă licenţa pe 22 ianuarie 2013, în conformitate cu legislaţia audiovizualului, pentru neplata unor amenzi mai vechi.

Valentin Jucan a remarcat miercuri, pe contul său de Facebook, că pe platforma Romtelecom (actuală Telekom TV, n.r.) se recepţionează OTV. "Cât de repede a negociat Dan Diaconescu cu Victor Ponta. O încântare. Se pregăteşte reapariţia OTV?", a scris Jucan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel