Data actualizării:
Data publicării:

Otrăvit de soacră cu mercur. Au apărut imagini cu flaconul găsit de bărbatul din Ilfov în geanta femeii - Foto în articol

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Au apărut imagini cu mercurul găsit de bărbatul din Ilfov în geanta soacrei sale.

Antena 3 CNN a obţinut Au apărut imagini cu mercurul pe care l-a predat polițiștilor bărbatul din Ilfov care ar fi fost otrăvit de soacra sa. Substanța ar fi fost găsită de bărbat în geanta soacrei sale, iar din ultimele informații reiese că femeia în vârstă de 83 de ani ar fi vrut să-și otrăvească întreaga familie. Antena 3 CNN a difuzat un video în care poate fi văzut flaconul în care femeia ar fi ținut acel mercur pe care l-a pus în mâncare, otrăvindu-și ginere în vârstă de 48 de ani și nepotul în vârstă de 18 ani.

Între timp, toți membrii familiei au fost externați de la Spitalul Floreasca, acolo unde au făcut mai multe analize, iar medicii i-au diagnosticat cu ingestie de mercur.

VZI ȘI: Un bărbat din Ilfov ar fi fost otrăvit de soacră. I-a pus mercur în mâncare

Femeia ar fi otrăvit și câinele familiei

Bătrâna ar fi otrăvit chiar și câinele familiei. Bărbatul în vârstă de 48 de ani spune că a găsit urme de mercur și în mâncarea animalului pe care îl au în curte. În acest caz polițiștii au deschis un dosar penal pentru distrugere și pentru violență în familie.

În acest moment, pe numele femeii în vârstă de 83 de ani a fost emis un ordin de protecție provizoriu, ea fiind momentan internată la Spitalul Obregia. 

Vă reamintim că bărbatul din Ilfov a sunat la 112 reclamând că a fost otrăvit de către soacra sa cu mercur. El şi fiul său au ajuns la spital, iar poliţiştii criminaliştii au ridicat substanţa de culoare gri, atât din mâncare, cât şi dintr-un ambalaj din plastic, urmând ca aceasta să fie supusă unei expertize care să îi determine compoziţia. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel