Oţelul Galaţi a câştigat în minutul 90, la Chiajna, cu Victoria Brăneşti, cu un gol marcat din ofsaid
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Dorinel Munteanu
Dorinel Munteanu

Oţelul Galaţi s-a impus foarte greu, azi, pe stadionul din Chiajna, cu Victoria Brăneşti, scor 2-1 (1-0), golul victoriei fiind marcat în minutul 90.

Golurile au fost înscrise de Zuluf 67, pentru gazde, respectiv L. Buş 31 şi G. Paraschiv 90, pentru oaspeţi.

Ultimul gol a fost marcat din ofsaid. Adrian Porumboiu, fostul arbitru internaţional şi finanţatorul echipei FC Vaslui, a acuzat arbitrajul.

„A fost ofsaid clar. Nici măcar nu a fost o fază complicată. Totul este deşertăciune şi minciună. Sunt echipe care joacă pe ofsaid şi altele care nu. Se vrea demonstrarea faptului că echipe de locul 7-8 pot să ia campionatul. Cum să nu vezi un ofsaid atât de simplu? După două ore de şcoală de arbitri nu ai cum să nu vezi aşa ceva. Asistentul a fost croit de la început, a mai avut scăpări de acest gen. Nu e o faza grea, care să pună probleme, e o fază banală”, a spus Porumboiu la gsptv

Şi Marian Iancu, preşedintele CA al FC Timişoara, a protestat.

“Este o mare mafie în fotbalul nostru. Oţelul a câştigat ultimele şase puncte în mod fraudulos. În momentul în care astăzi Oţelul a marcat din ofsaid, fotbalul românesc a murit. Milioanele care vin din Ligă sunt tâlhărite într-un mod direct sau indirect. Îl provoc pe Marius Stan să vină cu mine la detectorul de minciuni”, a spus Iancu.

Oţelul Galaţi este pe primul loc al clasamentului, cu 64 de puncte, iar Victoria Brăneşti, pe poziţia a 17-a, cu 22 de puncte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel