OSCAR 2021. Ce cadouri ciudate de lux primesc pierzătorii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
foto: Pixabay
foto: Pixabay
Ceremonia de decernare a premiilor Oscar 2021 are loc în noaptea dintre 25 spre 26 aprilie la Dolby Theatre şi la Union Station, din Los Angeles, SUA.

OSCAR 2021. ”Nomadland” marele favorit. Se așteaptă o gală unică

"Nimeni nu pierde la Oscar" este sloganul sub care se desfăşoară acţiunea de recompensare a vedetelor care nu plecă acasă cu o statuetă Oscar. Tradiţia oferirii acestor premii e păstrată şi anul acesta, la ceremonia ce se va desfășura în condiții de pandemie. 

Ce cadouri vor primi pierzătorii Oscarului

Ei bine, nominalizaţii la Oscar care nu vor câştiga statueta vor fi consolaţi şi în acest an cu premii estimate de Forbes la 294.536 de dolari, iar de pe lista generoasă oferită de sponsori se numără: un sejur de trei zile la un far din Suedia, o sesiune de intervenţii chirurgicale complete, dispozitive GPS pentru animalele de companie, vacanţe de patru zile în centrul de relaxare Golden Door şi 10 şedinţe de antrenamente cu Alexis Seletzky.

Mai mult, pe aceeaşi listă exclusivistă intră liposucţii, un dispozitiv de ţigară electronică suflat cu aur de 24 de carate, şedinţe de mentorat,  o carte de gătit şi meniuri cu preparate de lux oferite de GBK Brand Bar şi Kimpton La Peer Hotel, din Hollywood. În acelaşi pachet mai figurează o excursie de două nopţi în staţiunea Raiwasa, din Fiji, care costă 8.000 de dolari şi care le pune la dispoziţia invitaţilor serviciile a 12 angajaţi printre care şi un şef bucătar sau o vacanţă de trei nopţi la Casa Del Campo, din Republica Dominicană sau trei nopţi în staţiunea Kahari, din Bahamas, potrivit click.ro

Chiar dacă pare ceva incredibil, vedetele vor fi taxate pentru aceste cadouri, pentru toate trebuie decontate de Fiscul american. Bineînțeles, cadourile pot fi refuzate de către vedete.

Ce arată predicțiile făcute până acum. Cine va câștiga

Potrivit predicţiilor făcute de New York Times, filmul "Nomadland" care a câştigat până acum premiul Sindicatului Producătorilor de Film şi Globul de Aur, e principalul favorit la Oscar.

Din poziţia de favorit la titlul de cel mai bun regizor a plecat Chloe Zhao, care a regizat "Nomadland".

Titlul de cel mai bun actor îl avea ca favorit pe regretatul Chadwick Boseman, din "Ma Rainey’s Black Bottom", care a fost răpus de cancer în urmă cu doar câteva luni, dar şi Anthony Hopkins se afla în topul preferinţelor pentru rolul din "The Father".

Pentru cea mai bună actriţă se pare că sondajele o scot cîștigătoare pe Viola Davis şi pe Frances McDormand.

În ceea ce privește filmul românesc "Colectiv" al lui Alexandru Nanau, se pare că nu ar fi favorit la nici una dintre cele două secţiuni, nici la cel mai bun lungmetraj internaţional şi nici la cel mai bun lungmetraj documentar, însă criticii nu exclud o surpriză. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel