"Orice pentru bani!" Mihaela Bilic, criticată în online după ce a recomandat pâinea albă ca fiind sănătoasă și de dietă
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: Freepik
foto: Freepik
Mihaela Bilic și-a pus internetul în cap după ce le-a spus oamenilor că pâinea este bună pentru dietă. Mai mult, medicul nutriționist îi îndeamnă pe oameni să consume acest aliment, pentru a avea un stil de viață sănătos.

Mihaela Bilic este recunoscută ca fiind unul dintre cei mai cunoscuți medici nutriționiști din țară. Extrem de activă în mediul online, unde oferă românilor sfaturi legate de alimentație, Bilic a atras asupra sa, cum era de așteptat, și critici. De curând, a intrat în atenția internauților care s-au revoltat după ce au aflat că vedeta încurajează ceea ce presupune că îngrașă cel mai mult și ne aduce un aport de glucide de nedorit, mai ales dacă ținem la siluetă.

Mai mult, specialistul ne recomandă să mâncăm pâine albă zilnic și spune că acest aliment aduce beneficii organismului, îndeosebi în rândul copiilor pentru care recomandă sandvișurile cu pâine la pachet. „Amidonul din pâine se absoarbe treptat și asigură energia necesară tuturor celulelor, de la creier la inimă și mușchi. Spre deosebire de adulți, care se mișcă mai puțin și au probleme cu silueta, la copii jumătate din aportul caloric zilnic trebuie să fie reprezentat de făinoase. Pâinea este cea mai banală și mai eficientă sursă de carbohidrați, 2 felii de pâine la fiecare masă acoperă necesarul de glucide din farfurie', a transmis Mihaela Bilic.

Postarea făcută de Mihaela Bilic a creat controverse în mediul online, aceasta fiind acuzată că ar fi greșit atunci când le-a recomandat oamenilor să consume pâine. Mai mult, unii consideră că nutriționista primește bani pentru a face reclamă la "otravă".

                                                     

"Pâinea albă tâmpește, doamna doctor! Nu e carbohidrat bun deloc!"

"Doamneeee, ce tâmpenii! Pâinea este otravă"

"E reclamă plătită, nu sfat nutrițional. Îl tratăm ca atare"

"Să-ți fie rușine! Faci asta doar pentru bani"

"Cine e asta? Bilic? Dacă este ea, atunci face orice pentru bani", au fost doar o parte dintre comentariile răutăcioase primite de Mihaela Bilic pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel