"Ori suntem proşti, ori nu avem valoare". Gigi Becali, mesaj pentru Răzvan Burleanu şi FRF
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto DC NEWS
Foto DC NEWS
Gigi Becali a avut un mesaj dur pentru Răzvan Burleanu şi FRF după egalul României cu Israel. 

“Mai bine îi spuneți lui Burleanu și federației… luați antrenorii și duceții pe afară să mai ia niște lecții de antrenamente și cum trebuie să pună jucătorii pe teren să primească pasul. Asta e impresia mea. Dacă noi nu ne mișcăm, nu primim mingea, stăm în jumătatea noastră.

Ori suntem prea proști, nu avem valoare, dar eu nu cred asta. Ori antrenorii nu știu, ori sunt prea fricoși. Dacă le spui jucătorilor să nu depășim jumătatea terenului să jucăm 4-5-1, ăia joacă 4-5-1 și stau acolo în propria jumătate. 

Și vine Coman să se apere, păi ce să mai facă Coman dacă îl joci fundaș stângă. El de unde să mai aibă putere să dea goluri. Păi joacă, mă, fobtal, cum a zis Stanciu. Stanciu a zis, el a zis, a zis că avem agresivitate, suntem și puternici avem și forță, așa a zis el.

Dar atunci ce? Trebuie să mai jucăm și fotbal. Păi dacă ai și agresivitate și forță și valoare, cine te oprește să joci fotbal? Atunci antrenorul te ține să nu joci fotbal. Avem agresivitate, avem valoare, trebuie să jucăm fotbal. Ne pune să ne apărăm când jucăm cu 50.000 de spectatori. 

Eu tre să spun ce gândesc că d-aia m-ai sunat, nu vreau să supăr pe nimeni, dar părerea o să mi-o zic. Djokovic nu a jucat, dacă de la televizor eu văd că numele lui nu se pronunța deloc, se ascunde de joc.  Păi dacă nu s-a pronunțat Marin. Erau doi de Marin și eu nu auzeam Marin.

Erau doi în teren, dar eu nu îl auzeam pe Marin. Cum să fie doi in teren și tu să nu auzi de Marin. Păi erau doi de Marin și eu nu am auzit Marin. Dacă nu am auzit, înseamnă că nu a trecut mingea pe la el. Dacă nu trece mingea pe la tine, stai acasă. Tu nu te duci să cauți mingea, tu te ascunzi de minge că îți e frică. Dacă îți e frică stai acasă. Eu îl respect pe tatăl lui Marin că a jucat la mine. Și copilul e bun jucător, dar nu mai e bun. Gata, dacă mingea nu trece pe la el nu e bun. Celălalt Marin nu e bun, că nu trece mingea pe la el, el e mijlocaș. Dacă mingea nu trece pe la tine trebuie să o iei tu, că d-aia ești mijlocaș”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

CITEŞTE ŞI - Răzvan Marin, discurs de pus în ramă după România - Israel: Decât să ne facem de râs, mai bine stăm acasă şi ne uităm la TV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel