"Ori ies eu, ori iese ea, că înnebunesc". Mirela Vaida a cedat nervos. Amalia Bellantoni a părăsit platoul: "Oprește-te, că ne-ai căpiat, fratele meu!"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Amalia Bellantoni Oficial
Sursa foto: Facebook Amalia Bellantoni Oficial
Amalia Bellantoni a părăsit platoul Acces Direct, după ce Mirela Vaida a "invitat-o în... pauză". Ce s-a întâmplat între cele două, în timpul emisiunii.

Totul a pornit după ce, în platoul Acces Direct, a venit o femeie al cărei nepot a murit, iar nepoata care i-a mai rămas în viață este internată de opt luni în spital și nu o poate vedea. Mama copiilor nu a venit nici măcar la înmormântare și nici nu dorește să mai audă de fiica ei, deoarece este îndrăgostită de un bărbat.

Amalia Bellantoni a fost de părere că femeia nu a plecat de bine de acasă și că are foarte mare importanță și relația pe care a avut-o cu soțul ei. 

”Deci nu mai pot cu Amalia. Deci nu mai pot cu Amalia, doamnelor și domnilor, să o oprească cineva. Băi, Amalia, nu e despre tandrețe, e despre trei copii bolnavi. Dar oprește-te o dată, că ne-ai căpiat, cu tandrețea ta, fratele meu. Dar te rog să nu mai... Pot să vorbesc și eu, să nu țipi, te rog, peste mine?! Nu mai pot nici eu, am ajuns la limită”, a spus Mirela Vaida.

"Ori ies eu, ori iese ea, că înnebunesc"

”Zici că ai fix, fratele meu, zici că ai fix. O întrebi cum e tandrețea cu bărba-su. Deci ori ies eu, ori iese ea, că eu înnebunesc. Sorine, nu râde. Nu ai cum, ea o arde cu tandrețea, eventual îi aducea soțul flori?! Nu, deci înnebunesc!”, a adăugat Mirela Vaida, potrivit spynews.ro.

Amalia Bellantoni a părăsit platoul emisiunii Acces Direct.

”N-am acuzat pe nimeni, vorbim despre relația mamă-copil. Amalia, ies eu în pauză sau ieși tu?! Poți să pleci un pic mai devreme, te rog eu, că vreau să vorbesc cu verișoara Angelei despre ea și despre copii”, a mai spus Mirela Vaida.

"Pur și simplu nu ne puteam stăpâni lacrimile"

De curând, Mirela Vaida a fost invitată la DCNews TV, unde a vorbit despre blocajul pe care l-a avut, la un moment dat, în emisiunea Acces Direct. 

”Un episod în care pur și simplu nu ne puteam stăpâni lacrimile, a fost prima zi de război în Ucraina, când era toată lumea cu nervii la pământ”, a declarat invitatul emisiunii Adrian Velea.

Adrian Velea relatează acest moment trist: ”A fost așa: mai aveți 10 secunde, 9,8...7.. și rulaseră imaginile cu tatăl care își lua rămas bun de la fiica lui". 

Intervenind pe subiect, Mirela Vaida continuă: ”Fiind și părinți, ne-am pus în situația omului de acolo. Nu știu dacă e o greșeală sau e normal să fii așa, dar empatizăm foarte mult cu ce se întâmplă în fața noastră. Nu am putut efectiv să preluăm directul”, a relatat aceasta. 

Citește mai departe>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel