Data actualizării:
Data publicării:

Orban spune despre Weber că e ”DUȘMANUL POPORULUI”: Avocatul PSD

Autor: Roxana Neagu | Categorie: Politica
WhatsApp
Renate Weber
Renate Weber
Premierul Ludovic Orban spune că în ultima vreme Avocatul Poporului se comportă ca ”Dușmanul poporului”. 

Avocatul Poporului a cerut ca elevii care trebuie să dea Bacalaureatul să poată intra în licee, fără a le fi măsurată temperatura sau fără a ține cont de pragul de 37,3 grade. VEZI AICI

Întrebat despre acest aspect, Ludovic Orban a spus despre Renate Weber că ”are atitudini și acțiuni care o transformă nu în Avocatul Poporului, ci în dușmanul poporului.

”În ceea ce privește măsurarea temperaturi, există în multe țări, și este ajutat chiar omul. Cu privire la prezența la examen, e reglementată, nu cred că are vreun motiv Avocatul Poporului să ia pozițiile pe care le ia, decât de natură politică, pentru că-n ultima vreme se pare că se comportă mai mult ca avocatul PSD, nu al românilor. Pentru cei care nu vor putea susține examenul, se va organiza o sesiune ulterioară, la două săptămâni, asta e decizia care a fost anunțată, niciunui copil nu-i va fi răpit dreptul de a da examenul” a explicat Ludovic Orban. 

Contactată de DCNews, Renate Weber, Avocatul Poporului, nu a dorit să dea niciun răspuns la afirmațiile premierului Ludovic Orban. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel