Orban se antrenează pentru a juca în echipa de fotbal a Parlamentului. Răspuns dacă-l va convoca şi pe Cîţu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Ludovic Orban a declarat că a reînceput să joace fotbal şi că intenţionează să alcătuiască o echipă a Parlamentului României cu care să joace împotriva echipelor similare din alte ţări. 

"Nu mă întrebaţi, că eu am jucat fotbal. Sunt pasionat de fotbal. Şi acum mai joc fotbal şi îmi reiau antrenamentele care să pot să joc într-un campionat cu mai multe parlamente din ţări europene sau din ţări vecine şi încerc să-mi rentru în formă ca să pot să joc să reprezint Parlamentul României.

E o competiţie dominată de fair-play. Au mai fost competiţii cu parlamente din alte ţări şi va fi o competiţie frumoasă în care evident vom trage fiecare pentru a reprezenta cât mai bine România", a declarat Ludovic Orban, luat la întrebări de către jurnalişti pe teme de EURO 2020.

"Este parlamentar, este senator. Dacă doreşte să joace, normal că îl luăm în echipă. Aici e nevoie de un selecţioner foarte serios, care n-o să ne bage în echipă doar pentru că avem funcţii. Trebuie să şi arătăm ceva în teren", a răspuns Ludovic Orban, întrebat dacă-l va chema la echipa de fotbal a Parlamentului pe Florin Cîţu. 

Întrebat pe ce post ar putea juca Florin Cîţu, Ludovic Orban a răspuns: "Oricum, în echipă cu mine".

Președintele PNL, Ludovic Orban, a vorbit şi despre întâmplările de pe Arena Națională

"Eu am fost invitat de primarul general și am stat pe locul care mi s-a acordat, nu am hotărât eu distribuția locurilor la tribună. Mi se pare normal să fie respectată «Generația de aur», orice om care a contribuit la dezvoltarea fotbalului românesc să beneficieze de respect”, a răspuns Orban. „Eu, de altfel, am și lucrat cu Gică Popescu care fost consilierul onorific și am apreciat enorm de mult colaborarea cu Gică Popescu pentru că a fost implicat alături de mine, de ministrul Tineretului și Sportului, în realizarea obiectivelor Stadionul Steaua și Stadionul Arcul de Triumf. (...)

Evident, împreună cu compania de investiții și consorțiile care au construit”, a răspuns Ludovic Orban, întrebat despre situaţia de la meciul de la EURO 2020 jucat pe Arena Naţională, la care politicienii au stat la tribuna oficială, iar Hagi şi Gică Popescu au stat în tribuna a doua.

.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel