Data publicării:

Orban, după ce a votat la alegerile pentru PNL Sector 1: "Filiala are preşedintele PNL acum şi îl va avea şi după 25 septembrie"

Autor: Florin Răvdan | Categorie: Politica
WhatsApp
Facebook Ludovic Orban
Facebook Ludovic Orban
Ludovic Orban, preşedintele PNL, a votat la alegerile interne din PNL Sector 1, pentru că este membru în această filială. 

„Filiala Sectorului 1 are președintele PNL și va avea și după 25 septembrie președintele Partidului Național Liberal. La final de mandat stau cu fruntea sus”, spune Ludovic Orban, membru PNL Sector 1.

El spune că în patru ani de zile a realizat lucruri „la care nimeni nu s-ar fi așteptat”.

„PNL este principalul partid de guvernământ, deține astăzi trei din cele patru funcții importante în stat. PNL e un partid puternic și are capacitatea de a se pregăti pentru 2024 să câștige toate bătăliile electorale. Eu nu rostesc vorbe în vânt. Când vă spun că avem tot ce ne trebuie să putem să ne atingem obiectivele, vă spun pentru că știu, vreau și pot să conduc partidul spre noi victorii, așa cum l-am condus în cei patru ani”, conchide Orban, conform Mediafax.

Dragoş Preda şi Sebastian Burduja, candidaţi la şefia PNL Sector 1 

Dragoş Preda, candidat la şefia PNL Sector 1, a făcut mai multe declaraţii într-un interviu exclusiv DC NEWS. 

"Ne-am dori să fie mai puţine scandaluri, mai multe rezultate (n.r referitor la situaţia din Sectorul 1). Lucrul ăsta depinde de noi, cum punem problema şi cum gestionăm situaţiile. Cu situaţii spinoase ne confruntăm de 31 de ani. Încerc să schimb o mentalitate de abordare, cu ajutorul colegilor, dacă tot vorbim de noul management public. Este un concept foarte vechi, din anii 80, acest sistem, care se bazează pe calitate. Calitatea, de fapt, a proiectelor pe care le dezvoltăm. 

Vorbim, în ultima vreme, poate cu cel mai mult curaj abordat în spaţiul public de un Guvern, de investiţii. Până acum s-a vorbit de achiziţii. Şi ştim foarte bine ce au însemnat aceste achiziţii. Investiţia ce înseamnă? Că atunci când bagi bani într-un proiect trebuie să vezi plus valoarea, rezultate, dar şi ce beneficii ai. Beneficiile trebuie să se vadă cu rezultate foarte clare la buget. Nu doar băgăm bani în nişte lucruri", a spus Dragoş Preda la DC NEWS TV. 

VEZI  Dragoş Preda, despre situaţia de la Sectorul 1: "Mai puţine scandaluri, mai multe rezultate. Încerc să schimb o mentalitate"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel