Orban, declarație misterioasă despre Rareș Bogdan: Deocamdată a fost într-o poză
Data publicării:
Autor: Tudor Curtifan
WhatsApp
Ludovic Orban a fost întrebat despre faptul că Rareș Bogdan, cândva un susținător al său, a fost alături de premierul Florin Cîțu în momentul în care acesta și-a anunțat candidatura la președinția PNL.

Întrebat dacă consideră că Rareș Bogdan l-a trădat, fostul jurnalist fiind cap de listă la europarlamentare iar acum e un susținător al contracandidatului său Florin Cîțu, Ludovic Orban a declarat că „deocamdată a fost într-o poză”, făcând referire la momentul în care Cîțu și-a anunțat candidatura alături de alți lideri liberali, printre care și Rareș Bogdan.

„Nu consider (n.a. - trădare). Este opțiunea fiecărui membru al PNL. Știți foarte bine că Rareș Bogdan a avut anumite declarații nu foarte prietenoase la adresa mea și orice observator atent se putea aștepta la asta. Dar deocamdată a fost într-o poză”, a precizat Ludovic Orban.

Întrebat „cum adică a fost doar într-o poză” și dacă e de părere că îl va convinge pe Rareș Bogdan să se întoarcă alături de el, Orban a precizat:

„La Congresul PNL vor participa 5.000 de delegați”, evitând astfel să dezvolte afirmația pe care a făcut-o cu doar câteva secunde înainte. 

Orban a mai spus la Consiliul Național al PNL că va candida la preşedinţia partidului dintr-un "profund sentiment de responsabilitate", menţionând că a fost întotdeauna alături de membrii partidului şi i-a privit cu respect.

El a spus că sunt mulţi în partid care au încercat să se poziţioneze contra sa, adăugând că "la fiecare palmă peste obraz" pe care a primit-o, a întors şi obrazul celălalt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel