Orban, de urgență la sediul PNL. Iohannis e îngrijorat de USR
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Ludovic Orban a ajuns în urmă cu puțin timp din nou la sediul PNL, cu toate că azi este duminică.

Potrivit Antena 3, Orban va avea un șir de întâlniri cu cei responsabili de campania PNL, cu lideri ai partidului și reprezentanți ai societății civile. Orban și-a propus să termine programul de guvernare în această zi, program pe care intenționează să-l depună la finalul săptămânii în Parlament.

Ieri, tot la sediul PNL, a avut loc o altă ședință de peste 3 ore la care a participat și președintele Klaus Iohannis. Potrivit sursei citate, negoicerile cu formațiunile politice pentru trecerea Guvernului Orban nu au decurs grozav. Există îngrijorări semnalate de Klaus Iohannis în ședința de ieri, cu privire la faptul că USR nu va vota Guvernul. Iohannis nu a înțeles ce dorește exact USR, dar speră să voteze Guvernul având în vedere că au existat chestiuni commune pe mai multe teme între cele două partide, mai informează sursa citată.

În orice caz cei din PNL sunt optimiști cu privire la trecerea Guvernului. Iar în cazul în care acest lucru nu se va întâmpla, Orban este convins că va fi desemnat din nou de Iohannis iar de această dată va trece de Parlament. În caz contrar liberalii ar îmbrățișa și varianta alegerilor anticipate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel