Orban, atac frontal la Boc: M-aș feri, în locul lui, să dau lecții
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Ludovic Orban, tranșant cu Emil Boc
Ludovic Orban, tranșant cu Emil Boc
Ludovic Orban îi transmite un mesaj tranșant lui Emil Boc. 

”M-aș feri, în locului domnului Boc, să dau lecții politice despre managementul partidului și să fac aprecieri legate de scorul politic, pentru că Emil Boc a fost președintele PDL și premier, care a luat partidul după alegerile prezidențiale din 2009, la 40 - 41%, și, din câte-mi aduc aminte, în 2012, scorul PDL într-o alianță, ARD, a fost în jur de 18% ca reprezentare parlamentară, așa că-n materie de învățăminte și de experiențe de leadership politic caut întotdeauna să învăț de la cei care chiar au avut rezultate, în exercitarea mandatului de președinte. În ceea ce mă privește, împreună cu echipa de conducere, în parteneriat cu președintele Iohannis - singurul parteneriat care a dat rezultate pozitive pentru președinte, pentru PNL și pentru România, am reușit să dăm un nou început- caut să învăț ce la cei care au performanță” a spus Ludovic Orban, lider al PNL și candidat pentru șefia PNL, la B1 TV. 

El a dat asigurări că ia în serios candidatura la președinția României, subliniind că e un om care vorbește în cunoștință de cauză, care citește analize, statistici, sondaje, fiind unul dintre politicienii României măsurat în toate sondajele. 

În 25 septembrie, urmează să aibă loc Congresul PNL. Candidați sunt Ludovic Orban și Florin Cîțu. Șefia PNL se joacă puternic, mai ales după decizia PNL Bihor, unde Ilie Bolojan, un greu al acestui partid, a decis să-l susțină pe Ludovic Orban pentru a continua la conducerea PNL. 

Vezi aici: PNL Bihor a votat moțiunea lui Orban la Congres. Dancă: Felicitări, Ilie Bolojan!

Ludovic Orban a fost întrebat, duminică, ce a dus la scăderea PNL în sondajele de opinie în ultima perioadă, lupta internă din partid sau faptul că actuala coaliţie de guvernare nu a ”livrat” atât cât a promis în campania electorală.

”Ştiţi bine că, în primele opt luni de guvernare, orice coaliţie care se formează atunci când există guvern de coaliţie, evident că nu începe cu toate motoarele pornite, este necesară o armonizare, o cunoaştere reciprocă, o permanentă negociere, din cauza asta apar situaţii în care nu există o înţelegere deplină şi nu sunt puse în practică toate obiectivele programului de guvernare care a fost gândi iniţial. În ceea ce mă priveşte, am anunţat, odată cu depunerea candidaturii şi cu începerea campaniei oficiale pentru prezentarea programului meu politic în faţa filialelor, că îmi doresc ca, odată cu cu debutul acestei campanii, să înceapă şi recredibilizarea PNL, iar toate mesajele pe care le transmit, toate punctele mele de vedere pe care le transmit sunt mesaje constructive, mesaje pozitive, care au darul de a arăta românilor că suntem serioşi, că suntem preocupaţi de a asigura o guvernare performantă (...) şi că indiferent de rezultatul competiţiei interne, PNL îşi onorează angajamentele faţă de cetăţenii români”, a declarat Ludovic Orban duminică, la finalul Colegiului director al PNL Bihor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel