Orban - pus la punct: "Este de neimaginat!"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Aurelia Dobre, vicepreşedintele organizaţiei naţionale de femei a PSD, îl pune la punct pe liderul PNL, Ludovic Orban, după ultimele sale declaraţii. 

Femeile din PSD  fac front comun şi îşi exprimă susţinerea faţă de preşedintele interimar al organizaţiei femeilor social-democrate din România, Rovana Plumb, care a reacţionat ferm împotriva afirmaţiilor "incalificabile" pe care preşedintele PNL, Ludovic Orban, le-a făcut la adresa premierului României, Viorica Dăncilă.

Acesta este mesajul transmis de vicepreşedintele organizaţiei naţionale de femei a PSD, Aurelia Dobre, consilier judeţean la Giurgiu. Aceasta a declarat marţi că respectivele declaraţii "încalcă orice normă de civilizaţie şi respect". 

[citeste si]

Afirmaţiile preşedintelui PNL sunt "incalificabile"

"Astăzi este Ziua egalităţii de şanse şi în spiritul respectului şi demnităţii faţă de femei, femeile social-democrate din Giurgiu şi din întreaga ţară fac front comun şi îşi exprimă susţinerea faţă de preşedintele interimar al organizaţiei femeilor social-democrate din România, Rovana Plumb, care a reacţionat ferm împotriva afirmaţiilor incalificabile pe care preşedintele PNL, Ludovic Orban, le-a făcut la adresa premierului României, Viorica Dăncilă, şi altor femei din administraţia publică.

Este absolut inacceptabil acest limbaj jignitor, este de neimaginat ca un lider de partid să se coboare atât de mult prin declaraţiile sale, acestea fiind urmate de declaraţii la fel de jignitoare adresate de către preşedintele Tineretului Liberal aşa numiţilor 'decreţei'. Pentru că astfel de declaraţii făcute de lideri politici din România încalcă orice normă de civilizaţie şi respect, vrem să facem cunoscute aceste abateri tuturor organismele şi instituţiilor abilitate din ţară precum şi la nivel european", a declarat presei Aurelia Dobre. 

Ea a menţionat că este convinsă că această luare de poziţie a femeilor social-democrate din judeţ va "coagula" toate forţele feminine, nu numai din interiorul partidului, ci şi la nivel european, pentru ca "astfel de abateri de la respectul datorat cetăţenilor acestei ţări şi femeilor să nu se mai repete". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel